News-Piper

Χωρίζουν Μπιγιονσέ - Τζέι Ζ; Έτοιμοι να το ανακοινώσουν και επίσημα!

Έτοιμη να δώσει τα παπούτσια στο χέρι στον Τζέι - Ζ είναι η Μπιγιονσέ, καθώς ξένα δημοσιεύματα θέλουν για ακόμη μία φορά το ζευγάρι να τ...

Έτοιμη να δώσει τα παπούτσια στο χέρι στον Τζέι - Ζ είναι η Μπιγιονσέ, καθώς ξένα δημοσιεύματα θέλουν για ακόμη μία φορά το ζευγάρι να τραβάει σιγά-σιγά χωριστούς δρόμους!

Και όλο αυτά, μόλις μια εβδομάδα μετά τα 34α γενέθλια της διάσημης τραγουδίστριας.
spl1038222_006.jpg
Σύμφωνα λοιπόν με τις νέες φήμες που κυκλοφορούν, το ζευγάρι που παντρεύτηκε το 2008, φαίνεται πως  περνάει σοβαρή κρίση, με αποτέλεσμα να σκέφτεται να ρίξει τίτλους τέλους!
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το In Touch, τα προβλήματα μεταξύ τους άρχισαν πέρυσι, μετά την περιβόητη επίθεση της αδελφής της Μπιγιονσέ, Σολάνζ, στον Τζέι Ζ στο ασανσέρ του “Met Gala”.
«Η Μπιγιονσέ έχει κλειστεί στον εαυτό της και δεν θέλει να την ρωτάνε για το γάμο της και γιατί δεν έκανε δεύτερο παιδί με τον Τζέι Ζ μετά την Μπλου Ίβι» αναφέρει πηγή στο περιοδικό.
spl1093067_001.jpg
Μάλιστα, όπως πρόσθεσε η ίδια πηγή η τραγουδίστρια «έχει ήδη πει στους φίλους της ότι θέλει να προχωρήσει τη ζωή της και πως σύντομα θα ανακοινώσει επίσημα το χωρισμό της» .
Λέτε να έρχεται η… «βόμβα»; 

star.gr

Related

hot 8504127686541831719

Follow us


item