News-Piper

Ευρωμπάσκετ 2015: Πάμε Ρίο… μέσω Λετονίας

Να ξεπεράσει την πίκρα του αποκλεισμού από την Ισπανία και να επικρατήσεις της Λετονίας, εξασφαλίζοντας την πέμπτη θέση του τουρνουά  πο...

Να ξεπεράσει την πίκρα του αποκλεισμού από την Ισπανία και να επικρατήσεις της Λετονίας, εξασφαλίζοντας την πέμπτη θέση του τουρνουά που της δίνει το εισιτήριο για το προολυμπιακό τουρνουά στο οποίο θα διεκδικήσουμε την παρουσία μας στην Ολυμπιάδα του Ρίο το ερχόμενο καλοκαίρι.

Άλλωστε πέρα από το στόχο του μεταλλίου που είχε τεθεί εξ αρχής και όλοι πίστεψαν σε αυτόν, υπήρχε πάντα και ο στόχος της κατάληψης μιας θέσης μέχρι την έβδομη που οδηγεί στο προολυμπιακό τουρνουά.
Βέβαια ο σημερινός αγώνας μόνο εύκολος δεν είναι, καθώς η ομάδα του Γιάνις Μπλούμς μπορεί να αποκλείστηκε από την Γαλλία στα προημιτελικά, αλλά στον προηγούμενο αγώνα της για την είσοδο στους (16) είχε βγάλει νοκ-άουτ την Σλοβενία και γενικά έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με την ως τώρα παρουσία της.
Ο αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας στις 17:00 από την τηλεόραση του ΑΝΤ1 και τον Ant1news.gr. Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρουμε σήμερα και γνωρίσουμε την ήττα θα έχουμε μια ακόμα ευκαιρία αύριο Παρασκευή στις 19:30, αντιμετωπίζοντας τον ηττημένο της αναμέτρησης Ιταλία- Τσεχία.

Related

sport 4314017935073566102

Follow us


item