News-Piper

Υποφέρει η Ευγενία Μανωλίδου: Κάηκε σε πρόσωπο και σώμα μέσα στο σπίτι της

Μητέρα τεσσάρων παιδιών, καλή νοικοκυρά και σύζυγος η  Ευγενία Μανωλίδου  προσέχει πάντα την οικογένειά της και φροντίζει καθημερινά να ...

Μητέρα τεσσάρων παιδιών, καλή νοικοκυρά και σύζυγος η Ευγενία Μανωλίδου προσέχει πάντα την οικογένειά της και φροντίζει καθημερινά να μην τους λείψει τίποτα.
Η μαέστρος τη Δευτέρα το βράδυ θέλησε να φτιάξει ένα γλυκό για τα παιδιά της και Άδωνι Γεωργιάδη που περιείχε καραμέλα. Για να φτιαχτεί η καραμέλα πρέπει να μπει σε ένα τηγάνι που καίει ζάχαρη και πρόκειται για ένα υλικό που θέλει τρομερή ταχύτητα και προσοχή αφού ζεματάει.
Φαίνεται πως η Ευγενία Μανωλίδου – αν και έμπειρη νοικοκυρά – την «πάτησε» και πετάχτηκε καραμέλα πάνω της με αποτέλεσμα να πάθει ένα μικρό έγκαυμα. Η καραμέλα πετάχτηκε τόσο στο πρόσωπό της όσο και στο στέρνο της. Η μαέστρος έτρεξε γρήγορα να βρει κάτι να βάλει επάνω για να μην της αφήσει σημάδι και να σταματήσει ο πόνος. Η καλύτερη λύση όπως έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook… η Αλόη που όμως δεν είχε εκείνη τη στιγμή στο σπίτι. Έτσι, η Ευγενία Μανωλίδου «ξέθαψε» τα γιατροσόφια των παλιών και άλειψε το κάψιμο με ασπράδια από αυγό.
Εν συνεχεία έβγαλε μια φωτογραφία και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους τόσο για αυτό που έπαθε όσο και για τη λύση που βρήκε.
Ιδού η φωτογραφία μετά το… ατύχημα
manolidou facebook
Εμείς της ευχόμαστε περαστικά!

peoplegreece.com

Related

showbiz 4180824524364298093

Follow us


item