News-Piper

Δείτε την Έλλη Στάη με μπικίνι

Η  Έλλη Στάη  συνεχίζει να απολαμβάνει ήρεμες διακοπές στο αγαπημένο της νησί, την Πάτμο, πριν επιστρέψει για τις επαγγελματικές της...

Η Έλλη Στάη συνεχίζει να απολαμβάνει ήρεμες διακοπές στο αγαπημένο της νησί, την Πάτμο, πριν επιστρέψει για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στην Αθήνα. Εκεί βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες μαζί με τον γιο της Μάρκο Κατσίμη, με τον οποίο μένουν σε φιλικό τους σπίτι στην περιοχή Βαγιά.

Κάθε φορά, που η «σιδηρά κυρία» της ενημέρωσης επιλέγει να κάνει το μπάνιο της, εντυπωσιάζει τους λουομένους με τις άψογες αναλογίες της. Όπως και την τελευταία φορά, που η ίδια βρέθηκε στην παραλία της Πέτρας, στο νησί της Αποκάλυψης, φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του You weekly, κολύμπησε περισσότερο από μία ώρα και αμέσως μετά έκανε κάποιες ασκήσεις στην παραλία.
Κι αν αναρωτιέστε, τώρα, πώς διατηρεί αυτό το αξιοζήλευτο κορμί, το περιοδικό αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες. Η Έλλη Στάη ασκείται έντονα, κάνοντας τζόκινγκ ενώ λατρεύει το κολύμπι. Πολλές φορές, μάλιστα, φεύγοντας από την παραλία και με τη δύση του ήλιου, έβαζε τα αθλητικά της, που δεν τα ξεχνά ποτέ, και έτρεχε τουλάχιστον 5 χιλιόμετρα, μια συνήθεια που δεν την απαρνιέται κατά πως φαίνεται ούτε στις διακοπές της.
Δείτε τα στιγμιόοτυπα, που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός:
elli stai (2)elli stai (1)
peoplegreece.com

Related

showbiz 9014495213469951486

Follow us


item