News-Piper

Αποθέωσαν τον Νίκο Βέρτη στην Μύκονο

Ο Νίκος Βέρτης, παίρνοντας την σκυτάλη από τους Αντώνη Ρέμο και Γιώργο Μαζωνάκη βρέθηκε στην Μύκονο για μια συναυλία στο Solymar, στο Καλ...

Ο Νίκος Βέρτης, παίρνοντας την σκυτάλη από τους Αντώνη Ρέμο και Γιώργο Μαζωνάκη βρέθηκε στην Μύκονο για μια συναυλία στο Solymar, στο Καλό Λιβάδι.
Τραγουδώντας τις επιτυχίες του, παλιές και νέες, ο αγαπημένος καλλιτέχνης, συνοδευόμενος απo 23μελή ορχήστρα, γνώρισε την αποθέωση από τους θαυμαστές του που είχαν γεμίσει το γνωστό στέκι της δημοφιλούς παραλίας. Ειδικά, όταν ανέβηκε στην σκηνή λίγο πριν την 1.00 τα ξημερώματα, τα χειροκρότηματα έπεσαν βροχή και τα πυροτεχνήματα φώτισαν τον μυκονιάτικο ουρανό. Και μια που είπαμε για σκηνή να αναφέρουμε πως το όλο σκηνικό ήταν εντυπωσιακό. Οι υπεύθυνοι του Solymar έκαναν τα αδύνατα δυνατά για μια επιτυχημένη συναυλία και τα κατάφεραν. Χαλιά είχαν στρωθεί στην άμμο, ενώ και οι τεχνικοί έκαναν πολύ καλή δουλειά με την ακουστική να είναι εξαιρετική. Η συναυλία δεν προσέλκυσε επώνυμους. Στην πλειονότητά τους, το κοινό αποτελούνταν απo Μυκονιάτες και επισκέπτες του νησιού. Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τον ακούραστο τραγουδιστή να κρατάει αμείωτο το κέφι. Να σημειώσουμε ότι από 22 Αυγούστου και κάθε Σάββατο και Κυριακή ο Νίκος Βέρτης θα εμφανίζεται ξανά στο Akrotiri Club της Αθήνας.


Website: http://mykonoslive.tv/

Related

showbiz 7498235824514122162

Follow us


item