News-Piper

Ελένη Μενεγάκη: Δείτε την χωρίς ίχνος μακιγιάζ και χωρίς ρετούς στην παραλία

Οι διακοπές της  Ελένης Μενεγάκη  και του Μάκη Παντζόπουλου συνεχίζονται δυναμικά!

Οι διακοπές της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου συνεχίζονται δυναμικά!
Το λαμπερό ζευγάρι έχει βρεθεί εκτός από τα Άχλα, στην Τήνο αλλά και την Κάλυμνο, όπου όπως ανέφεραν δημοσιεύματα, έπεσαν θύματα κλοπής. Η παρουσιάστρια του Alpha με το σύντροφο και τα παιδιά της πέρασαν μερικές μέρες και στη Σκόπελο οικογενειακά.
Εκεί διέμειναν σύμφωνα με το HELLΟ, στο πολυτελές ξενοδοχείο Andrina Resort & Spa. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες μαζί τους ήταν και η νεογέννητη κορούλα τους, με τη χαρά του ζευγαριού να είναι απερίγραπτη. Όλοι μαζί παρέμειναν ως τις 17 Αυγούστου στο νησί και ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού, τους απαθανάτισε στην πισίνα και την ιδιωτική παραλία του ξενοδοχείου, στο οποίο διέμεναν. Εκεί, ο Μάκης Παντζόπουλος έπαιζε συνεχώς με τις μεγαλύτερες κόρες της παρουσιάστριας, Λάουρα και Βαλέρια, ενώ η Ελένη Μενεγάκη όπως θα δείτε στη συνέχεια, κυκλοφορούσε χωρίς ίχνος μακιγιάζ, δείχνοντας τη φυσική της ομορφιά. Φορώντας αέρινα καφτάνια και το ροζ της μπικίνι το ζευγάρι απέφυγε τις δημόσιες εμφανίσεις στο νησί.
menegaki pantzopoulosmenegaki

Ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ, τους εντόπισε σε μία εκ των ελάχιστων εμφανίσεών του στη Σκόπελο και συγκεκριμένα σε ρομαντικό δείπνο του ζευγαριού. Επέλεξαν συγκεκριμένα μια γραφική οικογενειακή ταβέρνα, με καλό σπιτικό φαγητό – μεγάλη αδυναμία της παρουσιάστριας – στην Γλώσσα Σκοπέλου. «Το Στέκι του Μάστορα» υποδέχτηκε το ζευγάρι, οι εργαζόμενοι και ο ιδιοκτήτης τους περιποιήθηκαν και φυσικά ζήτησαν να απαθανατίσουν τη στιγμή, φωτογραφίες τις οποίες δημοσίευσε και το skopelosonline.
menegaki-1menegaki-2
peoplegreece.com

Related

showbiz 2620801456249120992

Follow us


item