News-Piper

Χρήστος Θηβαίος-Φαίη Σκορδά: Κι όμως κάτι τους ενώνει…

Φαίη Σκορδά   και  Χρήστος Θηβαίος , δύο διαφορετικοί άνθρωποι με διαφορετικές επιρροές που με μια πρώτη ματιά δεν μπορούν να έχουν πολλά...

skorda-thiveos
Φαίη Σκορδά και Χρήστος Θηβαίος, δύο διαφορετικοί άνθρωποι με διαφορετικές επιρροές που με μια πρώτη ματιά δεν μπορούν να έχουν πολλά κοινά.

Το βιογραφικό της Φαίης Σκορδά παρουσιάζει ενδιαφέρον, αποδεικνύοντας μάλιστα μια πολυεπίπεδη προσωπικότητα. Γεννήθηκε στις  9 Φεβρουαρίου του 1980. Μεγάλωσε στο Κιλκίς. Ο μπαμπάς της γιατρός ακτινολόγος και η μαμά της φαρμακοποιός. Η Σοφία, που χαϊδευτικά τη φώναζαν, πέρασε χαρούμενα παιδικά χρόνια. Όταν ήταν μικρή, ήθελε να γίνει μπαλαρίνα. Τελικά, όταν τελείωσε το λύκειο, έφυγε για σπουδές φιλοσοφίας θεάματος, με ειδικότητα στο θέατρο, στη Μπολόνια της Ιταλίας έχοντας καθηγητή τον Ουμπέρτο Έκο.
Ο Χρήστος Θηβαίος, είναι γεννημένος στις 7 Ιανουαρίου του 1963, είναι ένας από τους πιο αναγνωρισμένους τραγουδιστές και συνθέτες της ελληνικής έντεχνης μουσικής σκηνής με πολύ καλές συνεργασίες στο ενεργητικό του. Οι σπουδές του βέβαια είχαν σχέση με την τέχνη αλλά όχι με το τραγούδι. Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Θηβαίος σπούδασε Φιλοσοφία στη Φιλοσοφική σχολή του πανεπιστημίου της Μπολόνια, και είχε επίσης καθηγητή το διάσημο συγγραφέα και σημειολόγο Ουμπέρτο Έκο.
Αυτό είναι και το κοινό σημείο που «ενώνει» την Φαιή Σκορδά με τον Χρήστο Θηβαίο.

peoplegreece.com

Related

skorda 5106773048630125341

Follow us


item