News-Piper

Παντρεύτηκαν πριν…την ώρα τους η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς

Πριν.. την ώρα τους θέλησαν να παντρευτούν ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη!

Πριν.. την ώρα τους θέλησαν να παντρευτούν ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη!
Όχι δεν αποφάσισαν να κάνουν το γάμο τους νωρίτερα από τις αρχές Σεπτέμβρη αλλά να φωτογραφηθούν αγκαλιά… ως love and married, και να μιλήσουν γι' αυτό το γεγονός!
«Ήταν το επόμενο βήμα στην σχέση μας ύστερα από τρία χρόνια δεσμού και συγκατοίκηση, αφού ξεκινήσαμε να συζούμε σχεδόν αμέσως. Από μικρός έλεγα πως θα ήθελα να παντρευτώ νέος και να δημιουργήσω την δική μου οικογένεια. Είναι βέβαια άλλο να το λες και άλλο να νιώθεις πως πραγματικά ήρθε η ώρα» εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Μακαλιάς, με την Αντιγόνη Ψυχράμη να συμπληρώνει: «με τον Δημήτρη συζούσαμε πολύ νωρίς οπότε πιστεύω πως ο γάμος δεν θα αλλάξει και πολύ τη ζωή μας. Είναι ο τρόπος για να επισημοποιήσουμε την σχέση μας και να κάνουμε και ένα μεγάλο πάρτι για τους φίλους μας. Οι ισορροπίες θα αλλάξουν όταν κάνουμε παιδί».
makalias2.jpg
Η τραγουδίστρια θέλησε να μας δώσει και μία γεύση για το πώς θα είναι αυτός ο γάμος!
«Θα είναι απλός και μαζεμένος αφού έχουμε καλέσει τους πιο κοντινούς μας ανθρώπους, φίλους και συγγενείς. Θα έχει όμως και αρκετή δόση ρομαντισμού αυτός ο γάμος. Χαίρομαι που έχουμε ασχοληθεί ενεργά και οι δύο με τις προετοιμασίες . Μάλιστα φτιάξαμε οι ίδιοι τις μπομπονιέρες και τα προσκλητήρια. Το μόνο που δεν θέλω αλλά δεν βλέπω να το γλιτώνουμε είναι να αγχωθούμε πολύ και να τσακωθούμε τις τελευταίες μέρες» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η ίδια αποκάλυψε  τι θα φορέσει στην εκκλησία αλλά και το γεγονός πως ο Δημήτρης ήθελε να έχει άποψη όσον αφορά το νυφικό της!
makalias3.jpg
«Θα είναι μοντέρνο crop top Νυφικό με vintage romantic αισθητική. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να καταγγείλω πως ο Δημήτρης ήθελε να έρθει στην πρόβα νυφικού αλλά οι φίλες μου δεν τον άφησαν. Ήθελε να έχει άποψη και σε αυτό το κομμάτι του γάμου. Θέλει γενικά να έχει τον έλεγχο για όλα και τα πάντα να περνάνε από τα χέρια του. Σ’ αυτό διαφέρουμε» δήλωσε η Αντιγόνη Ψυχράμη.
Όσο για το τι θα φοράει ο γαμπρός; «το γαμπριάτικο κοστούμι  θα το ράψει ο φίλος μου, ο Γιώργος Παπαδόγαμβρος» αρκείται να πει μόνο.
Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι οι συνάδελφοι του ηθοποιού, Λάμπρος Φισφής , Κωνσταντίνος Καϊκής και η Νάντια Κοντογιώργη.
Όσο για το αν σκέφτονται σύντομα να αποκτήσουν παιδί;
«Είμαι σίγουρη πως ο Δημήτρης θα το ήθελε σύντομα όμως εγώ έχω κλεισμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και για το χειμώνα τις οποίες και δεν θα ήθελα να εγκαταλείψω» τόνισε η Αντιγόνη Ψυχράμη.
Διαβάστε περισσότερα στο «Hello» που κυκλοφορεί

Related

showbiz 5298182545114600120

Follow us


item