News-Piper

Η Κατερίνα Γκαγκάκη από τα τηλεοπτικά δρώμενα στην Αρχιεπισκοπή

Με τις δημόσιες σχέσεις που τις παίζει «στα δάχτυλα» θα δραστηριοποιηθεί πάλι η Κατερίνα Γκαγκάκη, μόνο που αυτή την φορά δεν θα ασχολεί...

Με τις δημόσιες σχέσεις που τις παίζει «στα δάχτυλα» θα δραστηριοποιηθεί πάλι η Κατερίνα Γκαγκάκη, μόνο που αυτή την φορά δεν θα ασχολείται με τηλεοπτικά πρόσωπα, αλλά με το Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό της Αρχιεπισκοπής.

Η ίδια μαζί  με τον πρώην υπεύθυνο Τύπου του ΑΝΤ1 και «δεξί χέρι» της στον σταθμό, Κώστα Τσολάκη έχουν φτιάξει μία εταιρία και αναλαμβάνουν την προβολή πελατών, ανάμεσα σ’ αυτούς τους πελάτες είναι και η Αρχιεπισκοπή!
«Είναι κάτι που το συζητάγαμε πολύ καιρό με τον Κώστα, πολύ πριν φύγω από τον ΑΝΤ1» είπε χαρακτηριστικά στο star.gr η μέχρι πρότινος επικεφαλής των δημοσίων σχέσεων του ομίλου ΑΝΤ1.
Οι δύο συνεργάτες ένωσαν τις δυνάμεις τους και με την πολυετή εμπειρία που έχουν στο χώρο της επικοινωνίας έκαναν το νέο τους βήμα.
Η Κατερίνα Γκαγκάκη βρίσκεται στο πλευρό της Αρχιεπισκοπής, για να στηρίξει το φιλανθρωπικό έργο της στο αναπτυξιακό και εκπαιδευτικό χώρο, εντός και εκτός συνόρων, προσφέροντας βοήθεια σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

star.gr

Related

media 7835117772638944668

Follow us


item