News-Piper

Κατερίνα Καραβάτου: Τα κλάματά της στο φινάλε της εκπομπής της ήταν μαγνητοσκοπημένα!

Το μεσημέρι της προηγούμενης Κυριακής, η πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη,  «Στα καλά καθούμενα» , έριξε...

Το μεσημέρι της προηγούμενης Κυριακής, η πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, «Στα καλά καθούμενα», έριξε αυλαία.

Η ψυχαγωγική τους πρόταση, ήταν χωρίς καμία αμφιβολία ο μεγάλος νικητής στην τηλεθέαση συγκριτικά με τα νούμερα που σημείωσε την προηγούμενη σεζόν η Κωνσταντίνας Σπυροπούλου -δεν αναφερόμαστε στα ποσοστά της Μαρίας Μπεκατώρου και του «Πρωινό Σου Κου», μια και ξεκίνησε στις αρχές Μαΐου.
Στο φινάλε η παρουσιάστρια ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Θέλω να σας πω ότι από την πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε να δουλεύουμε ήξερα ότι όλο αυτό το πράγμα γίνεται με αγάπη. Και γι’ αυτό ήμουν πολύ ευγνώμων και φέτος αισθάνθηκα πιο τυχερή από ποτέ. Για όλη αυτήν την αγάπη βέβαια θέλουμε να ευχαριστήσουμε πάνω από όλα εσάς που τόσο γρήγορα, τόσο άμεσα μας δείξατε τη δική σας αγάπη…», ενώ ο σύζυγός της με χιουμοριστικές ατάκες προσπαθούσε να αποφορτίσει το κλίμα.
Η Ντέπυ Γκολεμά όμως, την έδωσε «στεγνά» μέσα από τη στήλη της στην εφημερίδα Real News, μια και η εκπομπή ήταν μαγνητοσκοπημένη. «Άλλοι κάνουν πώς και πώς να φύγουν, η Καραβάτου έβαλε τα κλάματα. Και τι κλάματα! Μαγνητοσκοπημένα, αφού η εκπομπή είχε γραφεί από την Τρίτη και εκείνη ενώ έκλαιγε, κάπου στο Αιγαίο κολυμπούσε… Ρε παιδιά!» έγραψε χαρακτηριστικά.


peoplegreece.com

Related

media 7879272030938713387

Follow us


item