News-Piper

Αποκαλύφθηκε η πέτρα του σκανδάλου για το διαζύγιο Ben Affleck-Jennifer Garner

Η αποκάλυψη-σκάνδαλο πως ο Ben Affleck είχε εξωσυζυγική σχέση με την 28χρονη νταντά των τριών παιδιών του, Christine Ouzounian, μονοπωλε...

Η αποκάλυψη-σκάνδαλο πως ο Ben Affleck είχε εξωσυζυγική σχέση με την 28χρονη νταντά των τριών παιδιών του, Christine Ouzounian, μονοπωλεί τα πρωτοσέλιδα και δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο το επώδυνο πλέον διαζύγιό του από την επί 10 χρόνια σύζυγό του, Jennifer Garner.

H Jennifer Garner ήξερε πως το διάστημα μετά από το χωρισμό θα ήταν από τις πιο δύσκολες περιόδους της προσωπικής ης ζωής, αλλά δεν φανταζόταν πόσο επώδυνα θα εξελισσόταν η κατάσταση, μετά την επίσημη ανακοίνωση του διαζυγίου. Το κοινό της ταξίδι με τον πρώην πλέον σύζυγό της, Ben Affleck, και την οικογένειά τους στο σπίτι τους στις Μπαχάμες, στα τέλη Ιουνίου, ήταν εκείνο που θα έκρινε το μέλλον του γάμου τους. Θα έκαναν μια νέα προσπάθεια να σώσουν το γάμο τους ή θα αποφάσιζαν να πάρουν χωριστούς δρόμους και να τους ενώνει πλέον μόνο το μεγάλωμα των παιδιών τους.
«Ο Ben είχε ήδη δηλώσει στην Jennifer πως δεν είχε τη δέσμευση που θα έπρεπε στον γάμο τους και συζητούσαν για το ποιο θα έπρεπε να είναι το επόμενο βήμα», είπε στο People άνθρωπος από το περιβάλλον της Garner.
Αν και τα σχέδια ήταν να περάσουν όλοι μαζί μερικές μέρες στις Μπαχάμες, η Garner έπρεπε πριν βρεθεί εκεί να κάνει μια σύντομη στάση στη Βοστόνη για δουλειά. Έτσι η νταντά των παιδιών τους, η Christine Ouzounian, πέταξε μαζί με τον Affleck από το L.A. στις Μπαχάμες για να τον βοηθήσει με τα τρία παιδιά της οικογένειας, την Violet, 9, τη Seraphina, 6, και τον Samuel, 3, ενώ η Garner πήγε να τους συναντήσει εκεί μια μέρα μετά.
Όταν η Garner έφτασε στις Μπαχάμες, ο 43χρονος ηθοποιός επέστρεψε στο LA μαζί με την Ouzounian, που θα έπαιρνε καλοκαιρινή άδεια. Το περιστατικό που πυροδότησε τις εξελίξεις συνέβη αμέσως μετά, όταν ο Affleck έδωσε το παρών σε ένα τουρνουά πόκερ στο Λας Βέγκας, συνοδευόμενος από την 28χρονη νταντά, κάτι που αμέσως δημιούργησε ψιθύρους. Ήταν πολύ περίεργο ο ηθοποιός να έχει μαζί του την Ouzounian, ενώ δεν είχε μαζί του τα παιδιά. Εκείνη, σε όσους αναρωτήθηκαν ανοιχτά, είπε πως πήγε μαζί τους για να τον βοηθήσει αν χρειαζόταν κάτι –ενώ από το περιβάλλον του Ben η δικαιολογία ήταν πως τον συνόδευσε για να τον βοηθήσει σε κάποια διαδικαστικά του event -κάτι παράδοξο, αφού ουδέποτε εκτελούσε χρέη… γραμματέως.
Φτάνοντας στις Μπαχάμες η Garner, σύμφωνα με πηγές κοντά στην ηθοποιό, συνειδητοποίησε πως ο άντρας της είχε σχέση με την Ouzounian εδώ και μήνες –κάτι που ο ίδιος, βέβαια, αρνήθηκε. Η ανακοίνωση του χωρισμού τους έγινε λίγες μέρες μετά, στις 30 Ιουνίου. «Η Jen μέχρι τελευταία στιγμή είχε αμφιβολίες αν έπρεπε να χωρίσουν ή να το προσπαθήσουν, αλλά αυτό ξεχείλισε το ποτήρι, ήταν η απόλυτη προδοσία», λέει άνθρωπος από το περιβάλλον της.
Η αλήθεια είναι πως ο γάμος της με τον Affleck (φέτος θα γιόρταζαν την 10η επέτειό τους) όλα αυτά τα χρόνια είχε πολλά προβλήματα, που ξεκινούσαν κυρίως από δικές του συμπεριφορές και αυτό ήταν απλά η χαριστική βολή.
Η Ouzounian μετά από όλα αυτά απολύθηκε, αλλά οι φίλοι του ηθοποιού εξακολουθούν να επιμένουν στη δική του εκδοχή: πως ουδέποτε υπήρξε ερωτική σχέση ανάμεσά τους, παρά μόνο επαγγελματική, που με τον καιρό εξελίχθηκε σε φιλία. «Ο Ben δεν την φλέρταρε, απλά είχε αποκτήσει μια πολύ στενή σχέση με τη γυναίκα που φρόντιζε τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή του, τα παιδιά του», λένε.
Εδώ υπάρχει και ένα παράδοξο. Το περιβάλλον του Ben ισχυρίζεται πως το ζευγάρι ήταν και επίσημα σε διάσταση τους τελευταίους 8 μήνες, ενώ οι φίλοι της Jennifer λένε πως δεν ίσχυε κάτι τέτοιο. Σύμφωνα με πηγές από το φιλικό περιβάλλον της νταντάς που μίλησαν στο People, η Ouzounian έλεγε στις φίλες της πως κοιμόταν με τον Affleck, ενώ μια φίλη της αποκάλυψε πως η νταντά δήλωνε ερωτευμένη με το αφεντικό της.
Επειδή όπου υπάρχει καπνός συνήθως υπάρχει και φωτιά, η Jennifer Garner, μετά από όλα αυτά ήταν σίγουρη μέσα της για το ποια είναι η αλήθεια. «Θρηνεί σιωπηλά για το τέλος του γάμου της, αλλά είναι πολύ δυνατή και προσπαθεί να το αντιμετωπίσει», λένε κοντινοί της άνθρωποι. «Μέχρι τον Ιούνιο δεν είχε καταλάβει το παραμικρό. Θεωρούσε πως η Christine Ouzounian ήταν μέλος της οικογένειάς της», συμπληρώνουν.
Όπως λένε φίλοι του ζευγαριού στο People η νταντά ήταν πολύ προστατευτική και ζεστή με τα τρία παιδιά του ζευγαριού, τα φρόντιζε με αγάπη. Η αρχή του «κακού» έγινε όταν η Garner ξεκίνησε γυρίσματα για την ταινία Nine Lives στον Καναδά. Τότε η Ouzounian άρχισε να περνά περισσότερο χρόνο όχι μόνο με τα παιδιά αλλά και με τον μπαμπά τους. «Η Christine εκείνη την εποχή άρχισε να ντύνεται προκλητικά, ανάρμοστα για το ρόλο της», λέει πηγή. Φίλη της αποκαλύπτει πως στο κινητό της είχε φωτογραφίες που την έδειχναν να κάθεται στα γόνατά του Affleck και να φιλιούνται. «Στο μυαλό της Christine όλο αυτό ήταν μια κανονική σχέση. Συζητούσαν μέχρι και για το πώς θα γιόρταζαν τα γενέθλιά του στις 15 Αυγούστου», λέει κοντινός της άνθρωπος.
Η αλήθεια είναι πως Grarner και Affleck που ήταν παντρεμένοι από το 2005, είχαν περάσει ατέλειωτες ώρες σε συνεδρίες με σύμβουλους γάμου. «Ο Ben είχε ομολογήσει και στο παρελθόν στη γυναίκα του πως είχε παράλληλες σχέσεις, αλλά τότε είχαν επιλέξει να παλέψουν για το γάμο τους», λέει στο People φίλη της Garner. H ηθοποιός τον αγαπούσε πολύ και ήθελε να προσπαθήσει να μείνει ενωμένη η οικογένειά της.
Ποια είναι όμως η Christine Ouzounian; Μεγαλωμένη στην Santa Monica, η 28χρονη είχε δουλέψει ως νταντά και στα παιδιά του Neil Patrick Harris. «Η οικογένειά της είναι πολύ φυσιολογική, πολύ καλοί άνθρωποι. Ποτέ της δεν είχε εμμονή με τους celebrities», λέει στο People παιδική φίλη της νταντάς.
Μετά την ανακοίνωσή τους πως χωρίζουν (και πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο με την Ouzounian) ο ίδιος ο Affleck αρνήθηκε δημοσίως πως υπήρξε άπιστος, ενώ πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού άφησε να εννοηθεί πως ο λόγος του χωρισμού ήταν η πολύ ελεγκτική και συχνά απαξιωτική συμπεριφορά της Garner που τον έκαναν να νιώθει πως δεν είναι καλός και επαρκής σύζυγος.
Το περιβάλλον της Jen έχει άλλη άποψη. «Ακόμα κι αν ο Affleck δεν ήταν ο καλύτερος σύζυγος, η Garner πάντοτε πίστευε πως είναι ένας πολύ καλός μπαμπάς, αγαπούσε πολύ τα παιδιά του. Τον εμπιστευόταν και θεωρούσε πως θα έκανε τα πάντα για να τα προστατεύσει. Αυτό που συνέβη τον έριξε πολύ στα μάτια της», λέει καλή φίλη της στο People επιθυμώντας να διατηρήσει την ανωνυμία της.
Σε κάθε περίπτωση, μετά από την επιστροφή από τις Μπαχάμες, και οι δύο γονείς έχουν εστιάσει στο να είναι συνεχώς δίπλα στα παιδιά τους, τα οποία μένουν με την Garner στην Ατλάντα, που βρίσκεται εκεί για τα γυρίσματα της ταινίας Miracles from Heaven. Ο Affleck τους έχει επισκεφτεί πολλές φορές, μάλιστα, τους πήγε ως δώρο και ένα κουταβάκι. «Προσπαθεί να περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τα παιδιά. Του είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό που συμβαίνει, αλλά τον βοηθά πολύ το να βρίσκεται μαζί τους», λέει φίλος του.
Όσο για την Garner, παραμένει άψογη επαγγελματίας και τυπικότατη στις υποχρεώσεις της, παρόλο που όλοι οι συνεργάτες της στα γυρίσματα ξέρουν πως περνά πολύ δύσκολα την τελευταία εβδομάδα που δημοσιοποιήθηκε η εξωσυζυγική περιπέτεια του Affleck με τη νταντά των παιδιών τους.
Οι παπαράτσι την έχουν πετύχει στη λαϊκή αγορά με τα παιδιά της, ενώ έχει θεαθεί και σε στούντιο νυχιών με την 6χρονη κόρη της Seraphina. «Τόσο η ίδια όσο και τα παιδιά δείχνουν πολύ ευδιάθετοι. Είναι ξεκάθαρο πως τα παιδιά τη λατρεύουν», λέει στο People άνθρωπος που τους έχει πετύχει πολλές φορές στο δρόμο.
«Η Jennifer περιμένει να καταλαγιάσει όλο αυτό. Είναι βέβαιο πως θα συνεχίσει να έχει άριστες σχέσεις με τον Ben για το καλό των παιδιών. Είναι πολύ πιο δυνατή από ότι φαίνεται», λέει φίλη της στο People.

Related

hot 785523349317469680

Follow us


item