News-Piper

Τζένη Μπαλατσινού-Ανδρέας Παππάς: 9 μήνες μαζί! Η αλήθεια για τη σχέση τους και οι πρώτες δηλώσεις της παρουσιάστριας

Η  Τζένη Μπαλατσινού  είναι ξανά ερωτευμένη, δύο χρόνια μετά το διαζύγιό της με τον Πέτρο Κωστόπουλο που αποτέλεσε χωρίς καμία αμφιβολία...

Η Τζένη Μπαλατσινού είναι ξανά ερωτευμένη, δύο χρόνια μετά το διαζύγιό της με τον Πέτρο Κωστόπουλο που αποτέλεσε χωρίς καμία αμφιβολία την πρώτη είδηση στην εγχώρια showbiz.

Απόδειξη οι φωτογραφίες που δημοσίευσε το περιοδικό You, στις οποίες απολάμβανε τα τρυφερά τετ α τετ ενός νεαρού άνδρα στη θάλασσα, σε μια απομονωμένη παραλία του αγαπημένου της νησιού, την Πάτμο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Hello, ο Ανδρέας Παππάς προέρχεται από μια αστική οικογένεια χαμηλών τόνων, η οποία δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στην Καβάλα. Ο ίδιος υπήρξε άριστος παίκτης του τένις κοινό σημείο με την Τζένη Μπαλατσινού, η οποία υπήρξε δεινή τενίστρια φοίτησε στο κολέγιο Ανατόλια της Θεσσαλονίκης και βρέθηκε για τέσσερα χρόνια στη Βοστόνη, σπουδάζοντας Οικονομικά και Marketing.
Ο Ανδρέας Παππάς με την επιστροφή του συνεργάστηκε με την εταιρεία Θερμοπλαστική, που έχει έδρα στην Καβάλα, και κατόπιν δημιούργησε τη δική του κατασκευαστική εταιρεία. Η ζωή του μοιραζόταν μεταξύ Θεσσαλονίκης, Καβάλας και Ισραήλ, αλλά εδώ κι ένα χρόνο έχει αποκτήσει δική του στέγη στην Αθήνα -συνέβη πριν από τη γνωριμία του με την Τζένη Μπαλατσινού, στις αρχές Ιανουαρίου του 2015, στη Θεσσαλονίκη, μέσω κοινών φίλων.
Ο ίδιος την ερωτεύτηκε από τα πρώτα λεπτά, ενώ κι εκείνη δεν έμεινε αδιάφορη στο διακριτικό και ευγενικό φλερτ του. Από τις πρώτες κιόλας συναντήσεις τους ήταν φανερή η χημεία ανάμεσά τους, ενώ εδώ και 9 μήνες που είναι μαζί, η σχέση τους δεν είδε τα φώτα της δημοσιότητας, εξαιτίας των διακριτικών κινήσεων της παρουσιάστριας.
Η ίδια δήλωσε στο περιοδικό: «Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, αλλά φιλοσοφία μου εί- ναι να μην απασχολώ με την προσωπική μου ζωή και σε καμία περίπτωση δε θα ήθε- λα να προβώ σε αναλύσεις, επιβεβαιώσεις και αναιρέσεις. Θα κρατήσω την προσωπική μου ζωή για μένα».
andreas pappas
peoplegreece.com

Related

hot 972527357929949493

Follow us


item