News-Piper

Μαρία Γεωργιάδου vs Λένας Μαντά για το «Βάλς με 12 θεούς»

Με σκληρά λόγια μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η  Λένα Μαντά  για την καθημερινή σειρά του  ΑΝΤ1 «Βάλς με 12 θεούς» .

Με σκληρά λόγια μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Λένα Μαντά για την καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Βάλς με 12 θεούς».
Όπως είχε δηλώσει η ίδια στο περιοδικό «Down Town Κύπρου» είχε μετανιώσει που έδωσε το βιβλίο της για να γίνει η σειρά και πως θεωρεί πως παραποιήθηκε σε βαθμό κακοποίησης.
Η απάντηση, στην σκληρή αυτή αναφορά, έρχεται από την βασική σεναριογράφο της σειράς, Μαρία Γεωργιάδου «Η κυρία Μαντά είχε υπογράψει για όλες τις αλλαγές που έγιναν. Όπως είχα υπογράψει κι εγώ. Δεν θέλω να τα βάλω μαζί της, δεν έχω σκοπό να ανοίξω πόλεμο με κανέναν. Όταν ένα βιβλίο εν γνώση της μπορεί να βγάλει μέχρι τα 18-20 επεισόδια και έβγαλε 250, είναι λογικό να προστεθούν άλλες ιστορίες. Οποιοσδήποτε μπορεί αυτό αν το καταλάβει. Από εκεί και πέρα γνωρίζω πως η κυρία Μαντά είχε κάποιες διαφορές με την παραγωγή. Αυτό εμένα δε με αφορά. Έκανα τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορούσα, γνωρίζοντας εξαρχής πως παίρνω το βιβλίο και τους πολύ ωραίους χαρακτήρες ως αφορμή, όμως για να κρατήσει η σειρά 2 χρόνια, πράγμα που η κυρία Μαντά γνώριζε, δεν θα μπορούσα να μην ανοίξω τις ιστορίες. Το «Βαλς» λοιπόν, για να κάνει 250 επεισόδια και να αντέξει ως σειρά 2 χρόνια έπρεπε να ανοίξει τις ιστορίες του», δήλωσε στο «ΤV Έθνος».

Related

media 5210257220550353291

Follow us


item