News-Piper

Τατιάνα Στεφανίδου:Ο πραγματικός λόγος αποχώρησης και οι αλλαγές στο Star!

Η αποχώρηση της Τατιάνας Στεφανίδου από το STAR ήταν κάτι που οι υπεύθυνοι του καναλιού   περίμεναν εδώ και δύο εβδομάδες στο κανάλι.

Η αποχώρηση της Τατιάνας Στεφανίδου από το STAR ήταν κάτι που οι υπεύθυνοι του καναλιού 
περίμεναν εδώ και δύο εβδομάδες στο κανάλι.

Η παρουσιάστρια δεν είχε απαντήσει στην πρόταση που της είχε γίνει για ανανέωση του συμβολαίου της. Αλλά τι περιελάμβανε αυτή η πρόταση; Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Yupiii,  το κανάλι πρότεινε στην Τατιάνα Στεφανίδου από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν να αναλάβει τη ζώνη 12-2, να μεταφερθεί δηλαδή για ακόμη μια φορά σε ζώνη που απαιτεί πλήρη... πολεμικό εξοπλισμό, καθώς απέναντί της θα έχει δύο πρωινά προγράμματα που έχουν «χτίσει» το δικό τους κοινό, σε ANT1 και Mega (και την Ελένη Μενεγάκη από τη 1 και μετά).

«Η Τατιάνα δεν χάρηκε με το ενδεχόμενο μιας ακόμη τηλεοπτικής της μετακίνησης σε διακεκαυμένη ζώνη και αυτή ήταν η βασική αιτία της αποχώρησής της και όχι οι όποιες οικονομικές λεπτομέρειες του συμβολαίου τους. Βλέπετε η Στεφανίδου και πέρσι έμαθε τελευταία στιγμή ότι μεταφέρεται στη μεσημεριανή ζώνη απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη. Παρ' όλα αυτά, το δέχτηκε και μια ολόκληρη χρονιά έδωσε με αξιοπρέπεια τη μάχη της, καταφέρνοντας να αποκτήσει το δικό της κοινό στη συγκεκριμένη ζώνη. Δεν θα μπορούσε λοιπόν για άλλη μια χρονιά να κάνει "πειράματα" με την καριέρα της με μια ακόμη αλλαγή» αναφέρει πηγή του Yupiii.

Από το κανάλι του Star τώρα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι, αν όλα πάνε καλά, θα ποντάρουν τη νέα τηλεοπτική χρονιά στην ψυχαγωγία αλλάζοντας κάπως το πρόγραμμα. Η Πόπη Τσαπανίδου προγραμματίζεται να βγαίνει στον αέρα 10-12, να ακολουθεί μια εκπομπή 12-2, να μεταφερθούν λίγο νωρίτερα ο Φώτης Σεργουλοπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου, ενώ στο ενδιάμεσο να υπάρχουν παιχνίδια ή ριάλιτι μαγειρικής. Όλα αυτά βέβαια στα χαρτιά, καθώς τα πράγματα είναι ρευστά και όλα μπορεί να αλλάξουν μέχρι την τελευταία στιγμή.

Related

star 8562556960076817659

Follow us


item