News-Piper

Πρωινό Mega: Ο Μάρκος Σεφερλής φεύγει η Ντορέττα Παπαδημητρίου έρχεται

Ο Μάρκος φεύγει… Η Ντορέττα έρχεται. Για το πρωινό του «Mega με Μία» ο λόγος, στο οποίο είπε οριστικά «αντίο» ο Σεφερλής, καθώς απ΄ότι φ...

Ο Μάρκος φεύγει… Η Ντορέττα έρχεται. Για το πρωινό του «Mega με Μία» ο λόγος, στο οποίο είπε οριστικά «αντίο» ο Σεφερλής, καθώς απ΄ότι φαίνεται οι συζητήσεις του με τον σταθμό δεν κατέληξαν κάπου, παρά την πρόθεση του κωμικού ηθοποιού να συνεχίσει και του χρόνου την παρουσίαση του «Mega με Μία», από την οποία –σε γενικές γραμμές- ήταν ευχαριστημένο το κανάλι.

Η πιο πιθανή αντικαταστάτρια του Μάρκου Σεφερλή, δεν είναι άλλη από την Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία δεν είχε κρύψει από παλιά, ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με το κανάλι για την παρουσίαση πρωινής εκπομπής, χωρίς να κρύβει ότι το σκέφτεται.
Τώρα λοιπόν που η περσινή σεζόν τελείωσε (εδώ και ένα μήνα περίπου) και τα κανάλια βρίσκονται σε προετοιμασίες για την επόμενη, οι συζητήσεις έχουν εντατικοποιηθεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, η Ντορέττα Παπαδημητρίου επέστρεψε στο τραπέζι των συζητήσεωνμε τους ιθύνοντες του σταθμού, αλλά προς το παρόν τίποτα δεν είναι ανακοινώσιμο.
Εξελίξεις σχετικά με την παρουσίαση του πρωινού αναμένεται να υπάρξουν από την επόμενη εβδομάδα, καθώς δεν αποκλείεται ο σταθμός να έχει καταλήξει στην νέα του επιλογή.

Related

media 3723528957337174461

Follow us


item