News-Piper

Σοκ: Δείτε τη Demi Moore χωρίς μακιγιάζ και photoshop

Η διάσημη ηθοποιός βρέθηκε στο κέντρο των εξελίξεων το τελευταίο διάστημα, καθώς βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού της, ένας 21χρον...

Η διάσημη ηθοποιός βρέθηκε στο κέντρο των εξελίξεων το τελευταίο διάστημα, καθώς βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού της, ένας 21χρονος άντρας.

Ο άντρας, του οποίου η ταυτότητα έγινε γνωστή, ήταν ο Edenilson Steven Valle. Η Demi Moore σοκαρίστηκε έντονα από το γεγονός, αναφέροντας μεταξύ άλλων, πως: «Η απώλεια ενός παιδιού είναι ανείπωτη τραγωδία και η καρδιά μου βρίσκεται κοντά στους φίλους και την οικογένεια του νεαρού άντρα».
Λίγες μέρες μετά το δυσάρεστο αυτό συμβάν λοιπόν, η πρωταγωνίστρια του «Striptease», εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό σε έξοδο με τις κόρες της, Scout, 24, και Tallulah, 21, για ψώνια στη Νέα Υόρκη. Εκεί επισκέφθηκαν πασίγνωστους οίκους μόδας όπως οι Prada και Lanvin .
Ωστόσο αυτό που προκάλεσε την έκπληξη όλων, ήταν η εικόνα της 52χρονης ηθοποιού. Συγκεκριμένα, έδειχνε ιδιαίτερα καταπονημένη και «σπασμένη» στο πρόσωπο, ενώ η απουσία makeup, που επέλεξε για την έξοδό της, την έκανε να φαίνεται μεγαλύτερη από την ηλικία της. Φορούσε, όπως θα δείτε στη συνέχεια γυαλιά και καπέλο, ενώ επέλεξε μία floral ολόσωμη φόρμα και flat σανδάλια.
Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν και έχουν προκαλέσει έντονη έκπληξη.
demi moore

Related

hollywood 4136092224938477291

Follow us


item