News-Piper

Έλληνας celebrity μας συστήνει για πρώτη φορά τη νεογέννητη κορούλα του

Ο Γιώργος Χειμωνέτος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Ok!» και μας συστήνει για πρώτη φορά τη νεογέννητη κορούλα του ενώ αποκαλύπτει...

Ο Γιώργος Χειμωνέτος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Ok!» και μας συστήνει για πρώτη φορά τη νεογέννητη κορούλα του ενώ αποκαλύπτει πως το μωράκι άλλαξε τη ζωή εκείνου αλλά και της συντρόφου του.

Διαβάστε απόσπασμα από τη συνέντευξή του:
-Πόσο έχει αλλάξει η ζωή σας από τις 14 Μαρτίου 2015 που γεννήθηκε η κόρη σας;
Γιώργος: «Για να πω την αλήθεια, πίστευα ότι θα ήταν πιο απλά τα πράγµατα, αλλά, όταν γεννήθηκε η µικρή και την έζησα λίγο, συνειδητοποίησα ότι είναι ευλογηµένος όποιος αποκτά παιδί. Στη διάρκεια της εγκυµοσύνης της Εύας είχα άγχος να πάνε όλα καλά και δεν σκεφτόµουν τι θα άλλαζε στη ζωή µας από τη στιγµή που θα ερχόταν στον κόσµο το παιδί µας. Τώρα που είναι τεσσάρων µηνών, µπορώ να πω µε βεβαιότητα ότι δεν είναι καθόλου εύκολο να µεγαλώσεις ένα παιδί»
Εύα: «Η ζωή µας έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Είναι πολύ σηµαντικό να έχεις µία ζωούλα που εξαρτάται από σένα. Και βέβαια για τη µητέρα αυτό το συναίσθηµα είναι πολύ πιο έντονο, γιατί κουβαλάς ένα µωρό στο σώµα σου για εννέα µήνες και περνάνε καθηµερινά χίλιες δυο σκέψεις από το µυαλό σου»
Δείτε φωτογραφίες:

μωρό2
μωρο1

Related

showbiz 8914350409106574334

Follow us


item