News-Piper

Κρυφός κοσμικός γάμος στην Τζια

Κάτω από άκρα μυστικότητα την Παρασκευή 5 Ιουνίου η

Κάτω από άκρα μυστικότητα την Παρασκευή 5 Ιουνίου η
Katherine Savalas  ανέβηκε τα σκαλιά του δημαρχείου στην Τζια και στην συνέχεια ακολούθησε ξέφρενο πάρτι. Της Σάσας Σταμάτη από την εφημερίδα «Freddo».
Η εγγονή του Ελληνοαμερικάνου σταρ Τέλη Σαβάλα παντρεύτηκε τον αγαπημένο της στο ελληνικό νησί Τζια, κάτω από άκρα μυστικότητα. Ο πολιτικός γάμος έγινε στο δημαρχείο του νησιού και ακολούθησε ο θρησκευτικός το ίδιο απόγευμα, αλλά και ένα ξέφρενο πάρτι σε εστέτ βίλα της περιοχής.
Η μητέρα της νύφης και κόρη του θρυλικού «Κότζακ», Χριστίνα Σαβάλα-Κουσάκη, έλαμπε από χαρά, όπως και όλοι οι καλεσμένοι. Η Katherine και ο εκλεκτός της καρδιάς της, Martin Simons, είχαν καλέσει περίπου 30 στενούς συγγενείς και φίλους για την πιο όμορφη μέρα της ζωής τους.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Freddo», το ζευγάρι τέλεσε και πολιτικό και θρησκευτικό γάμο την ίδια ημέρα, κάτι μάλλον ασυνήθιστο, αφού τα περισσότερα ζευγάρια αφήνουν να μεσολαβήσει ένα μικρό διάστημα λίγων μηνών.

Συγκεκριμένα, στις 5 Ιουνίου το πρωί πήγαν στο δημαρχείο και ακολούθησε, το απόγευμα, ο θρησκευτικός γάμος τους σ’ένα εκκλησάκι στη «Villa Achillios». Πρόκειται για μία εντυπωσιακή κατοικία στην περιοχή του Κουνδούρου.
Μια από τις συγκινητικές στιγμές της βραδιάς ήταν ο χορός της Katherine με τον πατέρα της, John, με υπόκρουση μια ρομαντική μελωδία.
Οι φίλοι του ζευγαριού που ταξίδεψαν από το εξωτερικό, κυριολεκτικά ξεφάντωσαν στο νησί ένα ολόκληρο τριήμερο, με πάρτι στην πισίνα, τρελές βουτιές και διασκέδαση μεχρι τελικής πτώσεως.

Related

wedding 8279142516316848469

Follow us


item