News-Piper

Κωνσταντίνος Αργυρός: Για ποιο λόγο έλαβε τιμητική διάκριση λίγο πριν τελειώσει τη στρατιωτική του θητεία;

Οι Αθηναϊκές πίστες τον έχουν χάσει εδώ και λίγους μήνες λόγω της στρατιωτικής του θητείας. Ο λόγος για τον  Κωνσταντίνο Αργυρό  ο οποίο...

Οι Αθηναϊκές πίστες τον έχουν χάσει εδώ και λίγους μήνες λόγω της στρατιωτικής του θητείας. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Αργυρό ο οποίος υπηρετεί τη μαμά πατρίδα.

Ο τραγουδιστής βέβαια φαίνεται πως όχι μόνο δεν ενοχλείται που είναι φαντάρος αλλά περνάει και όμορφες στιγμές. Αρχικά, δεν έχει σταματήσει όλο αυτό το διάστημα να μας δείχνει πώς περνά μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα Social media, και έπειτα προσπαθεί κάθε φορά που μπορεί να διασκεδάζει τόσο τους φαντάρους όσο και τους ανωτέρους του αξιοποιώντας το μεγάλο του ταλέντο, τη μουσική και το τραγούδι.
Argiros
Συγκεκριμένα, την Τρίτη 21 Ιουλίου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγούδησε στο Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνα, στην βραδιά του οπλίτη, για τους στρατιώτες της θητείας του και παρέλαβε τιμητική πλακέτα. Στη συνέχεια ο τραγουδιστής ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο facebook αλλά και στο instagram, μια φωτογραφία από την χθεσινή  βραδιά γράφοντας:«Σας ευχαριστώ από καρδιάς… δεν ξέρω αν μου άξιζε αυτό.. αλλά είναι μεγάλη η χαρά και η τιμή να τραγουδάω μαζί με στρατιώτες της θητείας μου… θα το θυμάμαι μια ζωή… σε ευχαριστώ ταξίαρχε».
Εμείς να του ευχηθούμε καλός πολίτης!

peoplegreece.com

Related

showbiz 9025607162987786441

Follow us


item