News-Piper

Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Μουτσινά: «Έφυγε» από τη ζωή η μητέρα του

Μια από τις δυσκολότερες στιγμές στη ζωή του βιώνει τις τελευταίες ώρες ο Νίκος Μουτσινάς καθώς η πολυαγαπημένη του μητέρα «έφυγε» από ...

Μια από τις δυσκολότερες στιγμές στη ζωή του βιώνει τις τελευταίες ώρες ο Νίκος Μουτσινάς καθώς η πολυαγαπημένη του μητέρα «έφυγε» από τη ζωή, σσε ηλικία 59 ετών.
Η Φρόσω Ιστάνκο, η οποία αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα σοβαρό πρόβλημα υγείας -συγκεκριμένα, έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο- άφησε την τελευταία της πνοή σήμερα στις 07.00 το πρωί.
Η ίδια βρισκόταν στο νοσοκομείο και όλοι ήταν αισιόδοξοι για την υγεία της. Ωστόσο, χθες το βράδυ παρουσιάστηκαν επιπλοκές, δεν μπορούσε να αναπνεύσει και τη διασωλήνωσαν, ώσπου έφυγε από ανακοπή.
Η νεκρώσιμη ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, στις 17.30, στου Παπάγου.
Αξίζει να σημειωθεί πως η μητέρα του Νίκου Μουτσινά ήταν ο άνθρωπος που του είχε απομείνει. Οι γονείς του ήταν χωρισμένοι και μεγάλωσε με τη γιαγιά, τον παππού και τη μητέρα του.
Πριν μερικά χρόνια «έχασε» τους παππούδες του, αλλά είχε τη μητέρα του που λόγω της μικρής διαφοράς ηλικίας που είχαν ήταν και φίλη του. Τώρα, όμως, ήρθε και το τελειωτικό «χτύπημα» για τον ίδιο.

faysbook.gr

Related

showbiz 1670099799017594755

Follow us


item