News-Piper

Αλέκα Καμηλά: Σε ποιο κανάλι αναμένεται να την δούμε του χρόνου;

Η φετινή επάνοδός της στα τηλεοπτικά δρώμενα, ήταν αξιοσημείωτη καθώς είχε λείψει για πολλά χρόνια από την χώρα μας και τα φώτα της δημο...

Η φετινή επάνοδός της στα τηλεοπτικά δρώμενα, ήταν αξιοσημείωτη καθώς είχε λείψει για πολλά χρόνια από την χώρα μας και τα φώτα της δημοσιότητας.
Η Αλέκα Καμηλά, την σεζόν που μας πέρασε βρέθηκε στο «Όλα Παίζουν», μαζί με τους Κατερίνα Καινούργιου, Γιώργο Λιανό και την φίλη της, Μπέττυ Μαγγίρα.
Η τελευταία μάλιστα ήταν και ο λόγος της φετινής της παρουσίας στο πλατό, όπως παραδέχτηκε και η ίδια στο φινάλε του απογευματινού show. Η χρονιά συνολικά μπορεί να είχε αρκετές δυσκολίες, όμως το πρόσημο για την ίδια κατέληξε να είναι θετικό, παρότι η εκπομπή δεν πήρε «πράσινο φως» για τη νέα σεζόν.
Ποια είναι λοιπόν τα σχέδια για την καλλονή την επόμενη σεζόν; Σύμφωνα λοιπόν με όσα γράφονται στο περιοδικό Hello, το όνομα της συζητιέται για την εκπομπή τόσο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, όσο και για το πρωινό του Ant1 και του Mega. Η ίδια επιβεβαίωσε τις τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε με τους σταθμούς χωρίς ωστόσο να έχει γίνει κάποιο ραντεβού.
Αναμένεται λοιπόν να δούμε τι θα γίνει αυτό το καλοκαίρι και την επικείμενη παρουσία της στα τηλεοπτικά.
peoplegreece.com

Related

media 6873941845379652186

Follow us


item