News-Piper

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Όλα όσα θα δούμε στα επεισόδια της νέας σεζόν

Είναι μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές στην ελληνική τηλεόραση και οι τηλεθεατές περιμένουν με ανυπομονησία τα καινούργια επεισόδια.

Είναι μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές στην ελληνική τηλεόραση και οι τηλεθεατές περιμένουν με ανυπομονησία τα καινούργια επεισόδια.
Το "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα" συνεχίζεται κανονικά και το TV Μανία Κύπρου, αποκαλύπτει τι συμβαίνει με τα αγαπημένα μας ζευγάρια στα πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου.
Μαρίνα – Ηλίας
lamprogianni kiriakidis mourmoura
Εδώ και δύο χρόνια η Μαρίνα έψαχνε για δουλειά, αλλά πάντα κάτι πήγαινε στραβά. Τώρα θα τη δούμε να εργάζεται ως γραμματέας στο ιατρείο ενός οδοντιάτρου, όμως αυτό θα φέρει πολλές αλλαγές στη ζωή του ζευγαριού. Η ίδια θα λείπει πια πολλές ώρες από το σπίτι και ο Ηλίας δεν θα τη βλέπει να τον περιμένει με το φαγητό έτοιμο και θα νιώθει μόνος… Αφεντικό της στο μεταξύ είναι ο Πέρης, ένας γοητευτικός καρδιοκατακτητής, τον οποίο εκείνη αναφέρει συνέχεια, δημιουργώντας ζήλια στον άνδρα της! Κάποια στιγμή, θα ξαναδούμε στις οθόνες μας το γιο τους, Αλέξανδρο (Χρήστος Κοντογιώργης), ο οποίος είχε πάει στη Μαδρίτη με πρόγραμμα Erasmus και επιστρέφει με παρέα, ενώ ένα άλλο πρόσωπο που θα μας συστηθεί στην αρχή της σεζόν είναι η μητέρα της Μαρίνας, μια γοητευτική, σικάτη και σνομπ Πατρινιά, η οποία μένει στο σπίτι του ζευγαριού και θα έχει πολλές κόντρες με τον Ηλία! Και μέσα σε όλα, θα υπάρξει εξέλιξη και στη σχέση της κυρίας Ελπινίκης (Ελένη Γερασιμίδου), μητέρας του Ηλία, με τον κύριο Μίμη (Θέμης Μάνεσης)
Βάσω – Χάρης
vlaxos triantafillidou mourmoura
Η επόμενη θα είναι η χρονιά που ο Χάρης θα γίνει πιο υπεύθυνος. Θα τον δούμε δηλαδή να πιάνει δουλειά ως καθηγητής σε ιδιωτικό σχολείο, με κανονικό ωράριο και μισθό, με μόνη διαφορά ότι το σχολείο αυτό έρχεται σε αντίθεση με τα πιστεύω του. Βλέπετε, με τις αριστερές πεποιθήσεις που έχει δεν θέλει να ενισχύει την ιδιωτικοποίηση της παιδείας, ενώ ούτε η καλλιτεχνική του φύση ταιριάζει με το σχολικό του περιβάλλον, γι’ αυτό και βρίσκει συνεχώς προβλήματα! Παρόλα αυτά, η Βάσω προσπαθεί να τον πείσει να μείνει στη θέση του, κάτι που το θέλει και ο ίδιος για να προχωρήσουν τη ζωή τους παρακάτω. Κι εκείνη, όμως, έχει μια εξέλιξη στα επαγγελματικά της, αφού θα κερδίσει τη θέση στο χειρουργείο που κυνηγούσε εδώ και δύο χρόνια. Ως ζευγάρι, γενικότερα, πρέπει να αποφασίσουν πού πάνε: θα παντρευτούν ή θα το διαλύσουν; είναι πια σίγουροι για τα αισθήματά τους, έχουν πάψει τις ζήλιες, ξέρουν ο ένας τον άλλον και θα πάρουν τις ανάλογες αποφάσεις. Όσο για γκεστ στις ιστορίες τους, θα ξαναδούμε τον Χρήστο (Θανάσης Τσαλταμπάσης), το φίλο του Χάρη ο οποίος θα ζήσει μια έκπληξη από μια φίλη της Βάσως.
Βούλα – Μηνάς
antonis_antonioy_eleni_kokkidoy_0
Στη νέα σεζόν θα τους δούμε ανανεωμένους μεν, στριμωγμένους δε, όπως όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες, τα όποια όνειρα της Βούλας για αλλαγή σπιτιού μάλλον θα πέσουν στο κενό. Τα παιδιά τους, δηλαδή η κόρη τουςΑντιγόνη, ο γαμπρός τους Λεωνίδας κι η εγγονή τους Βιβή γυρίζουν από την Τουρκία, ύστερα από μια καλή ευκαιρία που παρουσιάστηκε να ανοίξουν ένα δικό τους μαγαζί με μπουγάτσες στον Πειραιά. Όσο για τους γκεστ ρόλους, κατά πάσα πιθανότητα θα ξαναδούμε την ξαδέλφη Ντίνα (Υρώ Μανέ), τη Μαίρη (Ελένη Κρίτα) που παντρεύτηκε, καθώς και τον άντρα της Στέλιο, τον μπερμπάντη γείτονα Βασίλη Φατυλόπουλο (Κώστας Ευριπιώτης) με τη Φρόσω (Κωνσταντίνα Χριστοφορίδου), ενώ θα γνωρίσουμε την κυρά – Θοδώρα, την κλεπτομανή γειτόνισσα.

Related

media 9023625807972860370

Follow us


item