News-Piper

«Αντίο Ελένη»: Μεγάλη θλίψη και θρήνος στην κηδεία της κόρης του Στέλιου Παπαθεμελή

Συγγενείς και φίλοι έδωσαν το παρών για να απονείμουν το ύστατο χαίρε στην  Ελένη Παπαθεμελή , η οποία βρήκε τραγικό τέλος ο βράδυ της...


kideia papathemeli2

Συγγενείς και φίλοι έδωσαν το παρών για να απονείμουν το ύστατο χαίρε στην Ελένη Παπαθεμελή, η οποία βρήκε τραγικό τέλος ο βράδυ της Πέμπτης 29 Ιουλίου. 
Ο τρόπος, που έφυγε από την ζωή, ήταν απόλυτα σοκαριστικός, καθώς έπεσε από τον όροφο του πολιτικού γραφείου του πατέρα της στην Θεσσαλονίκη.
Τραγική φιγούρα στο μυστήριο όπως είναι φυσικό, ήταν ο πατέρας της που αδυνατούσε να πιστέψει ότι η μεγάλη του κόρη έφυγε τόσο άδοξα. «Αφήστε με στον πόνο μου, έχασα το παιδί μου, πάει η Λένα μου», έλεγε συνεχώς. Δίπλα του βρισκόταν η άλλη του κόρη, Αγγελική, η οποία εργάζεται ως ηθοποιός και πολλοί παρανόησαν με την κοπέλα, που έφυγε από την ζωή. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας, στη Θεσσαλονίκη.
Το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Σταύρος Καλαφάτης, ο πρώην υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Γιώργος Ορφανός, ο δήμαρχος Συκεών Σίμος Δανιηλίδης και το πάλιο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης Μαμέλης ενώ στεφάνια έστειλαν ο βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Κώστας Γκιουλέκας, ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης.
kideia papathemeli  kideia papathemeli3kideia papathemeli4
Πηγή φωτογραφιών: Eurokinissi
peoplegreece.com

Related

thessaloniki 8954270526394108551

Follow us


item