News-Piper

Κλαίρη Κατσαντώνη: Δείτε πως είναι σήμερα η Ελένη από το θρυλικό «Ρετιρέ»

Το «Ρετιρέ», η δημιουργία του Γιάννη Δαλιανίδη –είχε βάλει την υπογραφή του τόσο στο σενάριο, όσο και στη σκηνοθεσία-ήταν χωρίς καμία αμ...

Το «Ρετιρέ», η δημιουργία του Γιάννη Δαλιανίδη –είχε βάλει την υπογραφή του τόσο στο σενάριο, όσο και στη σκηνοθεσία-ήταν χωρίς καμία αμφιβολία μια από τις πιο αγαπημένες σειρές στην ιστορία της μικρής οθόνης.

Το πρώτο του επεισόδιο προβλήθηκε πριν από 25 ολόκληρα χρόνια –συγκεκριμένα μέσα από το Μεγάλο Κανάλι- και κράτησε την καλύτερη παρέα στο κοινό, από το 1990-1992, ενώ μέχρι σήμερα προβάλλεται ακόμα σε επανάληψη και σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.
kleri katsantonti retire
Οι καθημερινές ιστορίες της Κατερίνας, της κας Σοφίας, της «Ξυνής» Αμαλίας, του«Φαρμακοτρίφτη», τηςΧαρούλας Πεπονάκη, της κας Ζαχαροπούλου, του Φοίβου κ.α. χάρισαν απίστευτες στιγμές γέλιου, κεφιού, αισιοδοξίας και θετικής διάθεσης. Τους ηθοποιούς που υποδύθηκαν τους παραπάνω ρόλους, τους έχουμε δει ξανά στη μικρή οθόνη.
Τι συνέβη όμως με την γλυκιά Ελένη Σωτηριάδου, τη σύζυγο του Ιάσονα -ήταν ο Παύλος Ευαγγελόπουλος– πως είναι σήμερα και γιατί εξαφανίστηκε αμέσως μετά το τέλος της σειράς;
kleri katsantoni retire1
Σε παλαιότερη συνέντευξη της στην εκπομπή «JOY», η Τζόυς Ευείδη είχε αναφερθεί σε αυτή λέγοντας πως τα σταμάτησε όλα και αφοσιώθηκε στην οικογένεια της.
Ναι, η Κλαίρη Κατσαντώνη ζει πια στο κέντρο της Αθήνας –σύμφωνα με πληροφορίες στο Παγκράτι- και έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά της και το μεγάλωμα των δυο κοριτσιών της. Γι’ αυτήν το δίλημμα καριέρα ή οικογένεια δεν υπήρχε και έτσι μετά το τέλος του Ρετιρέ αποτραβήχτηκε από τα φώτα.
Πως είναι σήμερα όμως η γλυκιά Ελένη; Δείτε τη μοναδική φωτογραφία της που κυκλοφορεί:
kleri katsantoni

peoplegreece.com

Related

showbiz 2185019397371789966

Follow us


item