News-Piper

Μια δασκάλα χωρίζει Κοντομηνά-Σπυροπούλου

Η δυσθυμία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου τις τελευταίες μέρες δεν έχει σχέση με τη δουλειά της, αφού σε αυτόν τον τομέα ξεπέρασε τα προβλ...

Η δυσθυμία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου τις τελευταίες μέρες δεν έχει σχέση με τη δουλειά της, αφού σε αυτόν τον τομέα ξεπέρασε τα προβλήματα και μπορεί να κοιτάει το μέλλον με αισιοδοξία.
Δν μπορεί όμως η εντυπωσιακή παρουσιάστρια να πει το ίδιο και για τη σχέση της με τον Δημήτρη Κοντομηνά που φαίνεται ότι περνάει την πιο παράξενη φάση της. Αιτία γι΄αυτό είναι μια άλλη γυναίκα. Μια γυναίκα που μπήκε ανάμεσα τους και απειλεί την ευτυχία της Κωνσταντίνας, αν και τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα στην παράξενη αυτή κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. 
Η γυναίκα από την Αμερική

Το κακό έγινε ή μάλλον ξεκίνησε στα ταξίδια του Δημήτρη στην Αμερική όπου πηγαίνει αρκετά συχνά προκειμένου  να δει την κόρη του και το εγγόνι του που μένουν μόνιμα εκεί. 
Ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό από τότε που ήρθε στον κόσμο το εγγόνι του τα ταξίδια έγιναν πιο πολλά. 
Σε κάποιο από αυτά λοιπόν, οι πληροφορίες λένε πως γνώρισε μια γυναίκα η οποία ανέτρεψε τις ισορροπίες στην προσωπική του ζωή. Πρόκειται για μια πολύ εντυπωσιακή ξανθιά περίπου 35 ετών, δασκάλα στο επάγγελμα, Αμερικανίδα ελληνικής καταγωγής. 
Οι δυο τους συναντήθηκαν αρκετές φορές στην Αμερική και ξεκίνησαν να κάνουν παρέα. Κάτι που θα μπορούσε να μην έχει καμία συνέχεια αφού εκείνη μένει μόνιμα εκεί και ο επιχειρηματίας επέστρεψε βέβαια στην Ελλάδα. Μόνο που τα πράγματα δεν ήρθαν ακριβώς έτσι. 

Το ταξίδι στην Ελλάδα και η αντίδραση της Κωνσταντίνας
Πριν από λίγες ημέρες η εν λόγω γυναίκα αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα και βέβαια μόλις το έκανε επικοινώνησε αμέσως με τον Δημήτρη για να συναντηθούν. 
Κάτι που εκείνος αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά. Όλα αυτά βέβαια δεν άργησαν να υποπέσουν στην αντίληψη της Κωνσταντίνας. Αμέσως προκλήθηκαν τριβές ανάμεσα τους αφού η ίδια ζήτησε εξηγήσεις για αυτή τη νέα γνωριμία. Ο καυγάς μεταξύ τους ήταν αναπόφευκτος και φαίνεται ότι πήρε μεγάλες διαστάσεις.  αφού οι εξηγήσεις δεν ικανοποίησαν την Κωνσταντίνα. 
Η παρουσία της άλλης γυναίκας την έχει κάνει να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα αφού τη θεωρεί απειλή. Τα νεύρα της είναι τεντωμένα και νοιώθει έντονα την απειλή. 

Πηγή: Περιοδικό CIAO

wifinews.gr

Related

hot 8018136694661794179

Follow us


item