News-Piper

Αγωγή - βόμβα από την Φαίη Σκορδά

H Φαίη Σκορδά μπορεί τώρα να περνάει τις διακοπές της στην αγαπημένη της Τήνο, αλλά βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τους δικηγόρους της, π...

H Φαίη Σκορδά μπορεί τώρα να περνάει τις διακοπές της στην αγαπημένη της Τήνο, αλλά βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τους δικηγόρους της, προκειμένου να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Όπως αναφέρει το περιοδικό «YES!»  η Σκορδά, ανάμεσα σε άλλες σταρ της ελληνικής showbiz, είχε πέσει θύμα απάτης από εταιρεία του εξωτερικού, η οποία ενέπλεξε το όνομα της παρουσιάστριας, εν αγνοία της φυσικά, σε διαφήμιση για διαιτητικά προϊόντα.
Η Φαίη δεν έκρυψε την οργή της από την πρώτη στιγμή. «Δεν με νοιάζει τόσο η εμπλοκή μου σε μια ψευδή διαφήμιση όσο ότι το συγκεκριμένο προϊόν αφορά θέματα υγείας», είχε πει μπροστά στις κάμερες.
Βέβαια, από τότε πέρασε καιρός και πολλοί πίστεψαν ότι η Σκορδά δεν θα έριχνε λάδι στη φωτιά κάνοντας την απειλή της μήνυσης πραγματικότητα.
Άλλωστε, είναι γνωστό ότι η παρουσιάστρια είναι άνθρωπος πολύ χαμηλών τόνων και δεν θέλει να εμπλέκεται σε δικαστικές περιπέτειες. «Σε αυτό το θέμα, όμως, δεν πρόκειται να κάνει πίσω», αποκαλύπτει στο «YES!» άνθρωπος από το πολύ στενό της περιβάλλον. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, μάλιστα, το κείμενο της μήνυσης και της αγωγής έχει ήδη συνταχθεί και αυτό που απομένει είναι η τελική έγκριση της Φαίης. Η οποία, όπως όλα δείχνουν, δεν πρόκειται να αργήσει.
Η Σκορδά συζήτησε αρκετά το θέμα και με τον Γιώργο Λιάγκα, που της συνέστησε να κινηθεί νομικά εναντίον της συγκεκριμένης εταιρείας, αφού κανείς δεν μπορεί να παίζει με το όνομά της, ειδικά σε θέματα που αφορούν στην υγεία.

usay.gr

Related

skorda 2915154863722526735

Follow us


item