Toν μόλις τεσσάρων μηνών γιο τους βάφτισαν το περασμένο Σάββατο στη Μύκονο, Μαριέττα Χρουσαλά και Λέων Πατίτσας.

Η πρώην «Σταρ Ελλάς 2003» και ο εφοπλιστής, οργάνωσαν μια πολύ όμορφη τελετή στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Santa Marina στον Ορνό.
(Η Μαριέττα Χρουσαλά με τον Λέοντα Πατίτσα και την 2,5 ετών κόρη τους Μάργκω)
χ1.jpg
Ο νεοφώτιστος, πήρε το όνομα Σπύρος, από τον πατέρα του Λέοντα Πατίτσα, και νονοί του ήταν η Μαρίλη Κανελλάκη με τον σύζυγό της.
(Η Μαριέττα Χρουσαλά με την πεθερά της Μαριγώ Πατίτσα)
χ2.jpg
Όπως θα δείτε και στο φωτορεπορτάζ, ο μικρούλης ήταν ντυμένος με navy βαφτιστικό σύνολο Celia Kritharioti 5226, ενώ ένας από τους καλεσμένους αποκάλυψε πως ο Σπύρος ήταν «σωστός κύριος και δεν έκλαψε λεπτό όταν έκανε βουτιά στην κολυμπήθρα».
(Από αριστερά: η Μαριγώ Πατίτσα, ο αδερφός του Λέοντα Πατίτσα, ο Λέων Πατίτσας και η Μαριέττα Χρουσαλά)
χ3.jpg
Εκτός πάντως από τον νεοφώτιστο, την παράσταση έκλεψε και η Μαριέττα Χρουσαλά, που επέλεξε να φορέσει για την περίσταση ένα φινετσάτο αρχαιοελληνικό φόρεμα «L’ Argence» έχοντας τα μαλλιά της πλεγμένα σε κοτσίδες και πιασμένα χαμηλά.
χ4.jpg
Αμέσως μετά το Μυστήριο, διοργανώθηκε cocktail party στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, ενώ ακολούθησε και δεξίωση στις 21:30 με φόντο τον κόλπο του Ορνού.
Η μπομπονιέρα που προσφέρθηκε στους καλεσμένους ήταν ένα ναυτικό κερί, ενώ ο χώρος είχε διακοσμηθεί με καραβάκια σε διάφορα μεγέθη και σε αποχρώσεις του μπλε και του κόκκινου, δια χειρός της μητέρας της Μαριέττας Χρουσαλά.