News-Piper

Λαχταριστό παγωτό σοκολάτα-καρύδα χωρίς γαλακτοκομικά

Για όλους εσάς που θέλετε να φάτε ένα παγωτό, αλλά δεν κάνει να φάτε γαλακτοκομικά προϊόντα είτε λόγω αλλεργίας ή δυσανεξίας ή γιατί απλά...

Για όλους εσάς που θέλετε να φάτε ένα παγωτό, αλλά δεν κάνει να φάτε γαλακτοκομικά προϊόντα είτε λόγω αλλεργίας ή δυσανεξίας ή γιατί απλά νηστεύετε  , σας έχουμε μια εύκολη συνταγή, για ένα λαχταριστό παγωτό...


Παγωτό σοκολάτα-καρύδα 
Παγωτό με γάλα καρύδας, κακάο και μέλι 
Μερίδες: 2

Συστατικά
400 ml γάλα καρύδας
¼ κούπας + 2 κουτ. σούπας κακάο
¼ κούπας μέλι 
1 κουτ. γλυκού εκχύλισμα βανίλιας 

Οδηγίες παρασκευής
Βάζουμε το γάλα καρύδας στο ψυγείο όλη την νύχτα για να διαχωριστεί η κρέμα του. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ μέχρι να έχουμε ένα μίγμα λείο και κρεμώδες. Βάζουμε το μίγμα σε ένα μεταλλικό δοχείο. Βάζουμε το δοχείο στην κατάψυξη για 4-6 ώρες, ή μέχρι να σταθεροποιηθεί το μίγμα. Πριν το σερβίρουμε, αφήνουμε να ζεσταθεί 10-15 λεπτά. Αν έχουμε παγωτομηχανή, ρίχνουμε το μίγμα στην παγωτομηχανή για 20 λεπτά περίπου. 

Σημειώσεις Μπορούμε να παραλείψουμε το κακάο.

Πηγή: dairy-free.eu
Original συνταγή από: Megan Gilmore

Related

general 151004262057927818

Follow us


item