News-Piper

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Δείτε το σκίτσο που ζωγράφισε και βλέπει πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας

H Αλίκη Βουγιουκλάκη, η μεγαλύτερη σταρ της Ελλάδας, έφυγε σαν σήμερα από τη ζωή, πριν από 19 χρόνια -μόλις τρεις ημέρες μετά τα γενέθλ...


H Αλίκη Βουγιουκλάκη, η μεγαλύτερη σταρ της Ελλάδας, έφυγε σαν σήμερα από τη ζωή, πριν από 19 χρόνια -μόλις τρεις ημέρες μετά τα γενέθλιά της– βυθίζοντας στη θλίψη και τη στενοχώρια το πανελλήνιο.

vougiouklaki karezi spanies (22)Το πιο φωτογενές πλάσμα που είχε καταφέρει να δημιουργήσει έναν ολόκληρο μύθο γύρω από το πασίγνωστο της όνομα, μπορεί να μην ζει πια, όμως συνεχίζει να… λάμπει στη μικρή μας οθόνη, κάθε φορά που προβάλλουν τα κανάλια της ταινίες της.
Η Αλίκη Βουγιουκλάκη όμως δεν είχε ταλέντο μόνο στην υποκριτική -αυτό άλλωστε δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς, άσχετα αν δεχόταν συνεχώς πόλεμο- αλλά και στη ζωγραφική.
Απόδειξη ένα σκίτσο που ζωγράφισε η πιο αγαπημένη ηθοποιός της χώρας μας- συνώνυμο της χαράς, του γέλιου, της θετικής διάθεσης και της αισιοδοξίας πριν πολλά χρόνια που είδε μόλις το φως της δημοσιότητας μέσα από το Facebook.
vougiouklaki-aliki-eyeliner-425x500
Αυτό το δημοσίευσε ο τηλεοπτικός παραγωγός Μιχάλης Δεναξάς, στο προσωπικό του προφίλ, συνοδεύοντάς το μάλιστα με το εξής μήνυμα: «Καλημέρα φίλοι μου αγαπημένοι!!! Ένα σκίτσο που το έκανε η Αλίκη στη διάρκεια ενός διαφημιστικού σποτ που δεν βγήκε ποτέ στον αέρα. Η απορία στην αφιέρωση “ΜΙΧΑΛΗ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ”, είναι γιατί περίμενε πολύ ώρα στο πλατό μέχρι να στηθούν τα σκηνικά.. Δεν της άρεσε να περιμένει ποτέ… Μαζί μου είχε υπομονή. Πόσο μου λείπεις Αλικάκι μου….».
Δείτε το σκίτσο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και το σχόλιό του:
vougiouklaki skitso
peoplegreece.com

Related

showbiz 1304247826463567864

Follow us


item