News-Piper

Ελληνίδα ηθοποιός παντρεύτηκε κρυφά στο Παρίσι!

​Υπό άκρα μυστικότητα και εκτός Ελλάδας παντρεύτηκε, μετά από περίπου επτά χρόνια σχέσης με πανεπιστημιακό, γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός!

​Υπό άκρα μυστικότητα και εκτός Ελλάδας παντρεύτηκε, μετά από περίπου επτά χρόνια σχέσης με πανεπιστημιακό, γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός!

Όπως αναφέρει το «Secret», φιλοξενώντας και φωτογραφία, πριν από λίγες ημέρες παντρεύτηκε στο Παρίσι η Νάντια Μουρούζη, η τελευταία σύντροφος του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, η οποία έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας εδώ και αρκετά χρόνια.
nadia1_1.jpg
Ο γάμος της ηθοποιού με τον καθηγητή πανεπιστημίου Νίκο Λυμπέρη έγινε στο αναγεννησιακής αρχιτεκτονικής δημαρχείο Hotel de Ville. Η νύφη επέλεξε λευκό φόρεμα που το συνδύασε με μια άσπρη μακριά πουκαμίσα και κρατούσε στα χέρια της μία ανθοδέσμη με δέκα ροζ τριαντάφυλλα.
Η Νάντια Μουρούζη ήταν η γυναίκα που στάθηκε στο πλευρό του Δημήτρη Παπαμιχαήλ μέχρι τέλους και, μάλιστα, αντιμετώπισε δικαστικά τους κληρονόμους του, προκειμένου να της παραδοθούν προσωπικά της αντικείμενα που υπήρχαν στο σπίτι όπου έμεναν με τον αείμνηστο ηθοποιό, στο Χαλάνδρι.
upl55acce2b68d5b.jpg
Νάντια και Νίκος γνωρίζονταν από παλιά. Η φιλία τους εξελίχθηκε σε έρωτα το 2008, περίπου δύο χρόνια μετά το θάνατο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, ενώ ο γάμος επισφράγισε την απόφασή τους να ζήσουν μαζί… 

Related

wedding 5752218102400293369

Follow us


item