News-Piper

«Τα μαζεύει» ο Θηβαίος: τι λέει για τις δηλώσεις του που προκάλεσαν σάλο!

​ Στερνή μου γνώση να σ΄ είχα πρώτα: δημόσια συγγνώμη από τους ακροατές και τη ραδιοφωνική παραγωγό την οποία, όπως σας έχουμε ενημερώσ...

Στερνή μου γνώση να σ΄ είχα πρώτα: δημόσια συγγνώμη από τους ακροατές και τη ραδιοφωνική παραγωγό την οποία, όπως σας έχουμε ενημερώσει, «στόλισε» on air, ζήτησε ο Χρήστος Θηβαίος, ενώ προσπάθησε να... συμμαζέψει τις δηλώσεις που έκανε, όπως το ότι οι νέοι δεν θέλουν να εργαστούν και προτιμούν να ζουν με τη σύνταξη των γονιών τους.
Η αφορμή για το παραλήρημα του τραγουδιστή δόθηκε όταν η ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε για τις «δύσκολες στιγμές και την κρίση». Μεταξύ άλλων, ο Χρήστος Θηβαίος υποστήριξε πως δουλειές υπάρχουν, αλλά οι νέοι είναι τεμπέληδες και γεμίζουν τα καφέ, ενώ, όταν η παραγωγός του επεσήμανε ότι η ίδια είναι πτυχιούχος Χημείας, την προέτρεψε να πάει να πάει να... δουλέψει στα λιπάσματα, αφού πρώτα... τσέκαρε τις γνώσεις της, ρωτώντας τι είναι το πέλλετ.
«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τη δημοσιογράφο Δέσποινα Αυγερίδου γιατί στην προχθεσινή συνέντευξη, που είχε την καλοσύνη να μου πάρει, την πρόσβαλα ως εργαζόμενη και ως δημοσιογράφο, παρότι δεν είχα τέτοια πρόθεση», έγραψε, το βράδυ της Τετάρτης, ο τραγουδιστής στη σελίδα του στο Facebook.
Σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του, συνέχισε: «πιστεύω ότι οι συνθήκες που δημιουργήθηκαν από τις πολιτικές που ασκήθηκαν, κυρίως τα τελευταία χρόνια, δημιουργήσαν τεράστιο πρόβλημα ανεργίας στους νέους ανθρώπους. Πέρα από κάθε αμφιβολία. Πρόθεση μου ήταν να καυτηριάσω την "αριστοκρατική" αντίληψη που υπάρχει σχετικά με την εργασία, σε κάποια μειοψηφία της νεολαίας, και γι' αυτό υπερέβαλα. Ξέρω ότι, μπροστά στις δοκιμασίες που περνάει η μεγάλη πλειοψηφία των νέων, αυτό είναι τουλάχιστον δευτερεύον. Γι’ αυτό θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη και από όσους είχαν την ατυχία να ακούσουν τη συνέντευξη και ένιωσαν οργή και απογοήτευση».
«Θα προσπαθήσω στο μέλλον να είμαι προσεκτικότερος όταν εκφέρω δημόσιο λόγο», κατέληξε ο τραγουδιστής.
11753852_955475247837595_1446671490_n.jpg

Related

showbiz 5687313647828726526

Follow us


item