News-Piper

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Θα παραιτηθεί από το ΣΚΑΪ μετά το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα;

Την απάντηση του σε όσους άρχισαν επίμονα να τον ρωτάνε αν μετά το συντριπτικό «ΟΧΙ» του δημοψηφίσματος παραιτείται από τον ΣΚΑΪ και φεύ...

Την απάντηση του σε όσους άρχισαν επίμονα να τον ρωτάνε αν μετά το συντριπτικό «ΟΧΙ» του δημοψηφίσματος παραιτείται από τον ΣΚΑΪ και φεύγει για την ορεινή Νάξο, έδωσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Αφορμή, στάθηκε μια δήλωση που είχε κάνει προ ημερών ο δημοσιογράφος, λέγοντας πως αν δεν πάνε όλα καλά με το δημοψήφισμα, θα δηλώσει τη παραίτηση του στον κύριο Αλαφούζο και θα επιστρέψει στην ορεινή Νάξο.
Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έγραψε:
«Με θάρρος και στην ήττα. Δεν είναι η πρώτη φορά, άλλωστε, που αυτός ο λαός πανηγυρίζει την επερχόμενη καταστροφή του. Και τον βασιλιά εξάλλως τον υποδέχτηκαν τον Νοέμβριο του 1920.
Σε ό,τι με αφορά προσωπικά, δε, οι γνωστοί κάφροι κυκλοφόρησαν πως έχω πει ότι αν βγει το ΟΧΙ παραιτούμαι. Η δήλωση έχει ως εξής: "Αν βγει ΟΧΙ και οι τράπεζες ανοίξουν κανονικά, χωρίς δραχμή και χωρίς περιορισμούς, υποβάλλω την παραίτησή μου στον Γιάννη Αλαφούζο." Η κα Βαλαβάνη μόλις μίλησε για δέσμευση των μετρητών και στις θυρίδες. Αυτό νομικά δεν γίνεται, αλλά εδώ είμαστε και θα δούμε. Βέβαια, τα τσουτσέκια αυτό δεν θα το παίξουν. Οπότε Please share.
Είναι λυπηρό, αλλά η Ελλάδα που έχασε δεν έχει οικονομικά, ούτε κομματικά συνεκτικά χαρακτηριστικά. Έχασε μια αντίληψη, δυτικών τρόπων και ευρωπαϊκής ηθικής. Και φταίνε τα λαμόγια που επιτρέπαμε τόσσσα χρόνια να μας εκπροσωπούν».
bogdanos.jpg

Related

media 5975499447924837722

Follow us


item