News-Piper

Χώρισαν Ευρυδίκη-Κοργιαλάς: Ιδού η επιβεβαίωση

Εδώ και αρκετές μέρες, φήμες και δημοσιεύματα θέλουν την  Ευρυδίκη  και τον  Δημήτρη Κοργιαλά  να έχουν χωρίσει. Μάλιστα, πληροφορίες θέ...

Εδώ και αρκετές μέρες, φήμες και δημοσιεύματα θέλουν την Ευρυδίκη και τον Δημήτρη Κοργιαλά να έχουν χωρίσει. Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν τον τραγουδιστή να έχει ήδη προχωρήσει τη ζωή του στο πλευρό της Φωτεινής Ψυχίδου, δημοσιογράφου και πρώην συζύγου του Μπάμπη Στόκα.

Η επιβεβαίωση ήρθε από την Ευρυδίκη, η οποία θέλησε με μία δήλωσή της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook να ξεκαθαρίσει ακριβώς την κατάσταση.
evridiki
«Μετά από δώδεκα χρόνια σχέσης και έξι χρόνια έγγαμης συμβίωσης, έχουμε αποφασίσει με τον Δημήτρη εδώ και πολύ καιρό να συνεχίσει ο καθένας τον δικό του δρόμο. Με αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμό ο ένας για τον άλλο προχωράμε τις διαδικασίες για την έκδοση συναινετικού διαζυγίου κρατώντας τις ωραιότερες στιγμές από την μέχρι σήμερα κοινή μας πορεία. Παραμένουμε πάντα φίλοι. Ευρυδίκη».
Η τραγουδίστρια πάντα τηρεί χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή, ωστόσο δεν θέλησε ποτέ να κρύψει την πραγματικότητα. Ούτε όταν παντρεύτηκε με τον Δημήτρη Κοργιαλά, ούτε και τώρα!

Related

hot 4868271945149821930

Follow us


item