News-Piper

Σκάνδαλο- Ο Bill Cosbyπαραδέχτηκε πως είχε ναρκώσει τουλάχιστον μια γυναίκα για να κάνει σεξ μαζί της

Το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερες γυναίκες – οι περισσότερες γνωστές στο χώρο της showbiz- έβγαιναν στα φώτα και κατηγορούσαν χω...

Cosby
Το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερες γυναίκες – οι περισσότερες γνωστές στο χώρο της showbiz- έβγαιναν στα φώτα και κατηγορούσαν χωρίς φόβο τον Bill Cosby για σεξουαλική κακοποίηση.

Ο ηθοποιός μέχρι αυτή τη στιγμή αρνιόταν πεισματικά όλες τις κατηγορίες. Ο ίδιος όμως παραδέχτηκε σε κατάθεσή του πως είχε δώσει ηρεμιστικό χάπι σε τουλάχιστον μία γυναίκα για να κάνει σεξ μαζί της.
Και αυτό φυσικά, όπως είναι λογικό και επόμενο, φέρνει νέα τροπή στην υπόθεση. Σύμφωνα λοιπόν με τα δικαστικά έγγραφα που αποκάλυψε το Associated Press, ο διάσημος κωμικός ηθοποιός, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό τουλάχιστον 20 γυναικών, φέρεται να είπε στο δικαστήριο πως αγόραζε αμφεταμίνες και μια σειρά από άλλα χάπια με απώτερο σκοπό να τα δώσει σε γυναίκες με τις οποίες ήθελε να έχει ερωτική επαφή.
Να σας ενημερώσουμε πως τα έγγραφα- φωτιά, είναι από δίκη που έγινε το 2005. Οι δικηγόροι όμως του Bill Cosby, υποστήριξαν τότε πως δύο από τις γυναίκες που τον έχουν κατηγορήσει πήραν ηθελημένα τα χάπια που τους έδωσε.
Αυτή πάντως η υπόθεση που όπως σας είπαμε έγινε δέκα χρόνια πριν, έκλεισε το 2006 με συμβιβασμό μεταξύ του ηθοποιού και της γυναίκας που τον είχε κατηγορήσει για σεξουαλική επίθεση, έναντι μεγάλης χρηματικής αποζημίωσης. Αναμένουμε τις εξελίξεις που είμαστε σίγουροι πως θα αναστατώσουν τον πλανήτη

Related

hollywood 2832366402804874536

Follow us


item