News-Piper

Αυτοί είναι οι πραγματικοί λόγοι που οδήγησαν τον Ben Affleck και τη Jennifer Garner στο διαζύγιο

Το ζευγάρι που γνωρίστηκε στα γυρίσματα του Pearl Harbor το 2001 , δεν κατάφερε να σώσει το 10ετή γάμο του, παρά τις προσπάθειες που έκα...

Το ζευγάρι που γνωρίστηκε στα γυρίσματα του Pearl Harbor το 2001 , δεν κατάφερε να σώσει το 10ετή γάμο του, παρά τις προσπάθειες που έκανε τα τελευταία χρόνια. Οι «αδυναμίες» του Ben αποδείχθηκαν αξεπέραστο πρόβλημα. Ας δούμε αναλυτικά πως έφτασαν οι δυο τους στο διαζύγιο.

To ταξίδι τους στις εξωτικές Μπαχάμες δεν ήταν για να γιορτάσουν την 10η επέτειο του γάμου τους. Oι μέρες που πέρασαν οι δύο τους στο Baker’s Bay Golf and Ocean Club στo νησί Abacο στις βόρειες Μπαχάμες όπου έχουν το δικό τους σπίτι ήταν για να «θρηνήσουν» το τέλος μιας σχέσης που τους χάρισε όμορφες στιγμές και τρία παιδιά. Τραγική ειρωνεία; Ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους στις 30 Ιουνίου, μόλις μια μέρα μετά την επέτειο του γάμου τους. Την ημέρα της ανακοίνωσης αποφάσισαν να την περάσουν όλοι μαζί, με τα παιδιά τους Violet, 9, Seraphina, 6 και Samuel 3.
Tέσσερις μέρες μετά η Jennifer Garner και ο Ben Affleck πέταξαν με διαφορετικές πτήσεις για το Abaco, όπου είχαν ξανά λίγο χρόνο οι δυο τους, προφανώς για να διευθετήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες του οριστικού τους χωρισμού. Οι παπαράτσι «έπιασαν» τη στιγμή που κάθονται στα σκαλιά κοντά στην παραλία με τη ροζ άμμο, φανερά προβληματισμένοι, με τον πόνο ζωγραφισμένο στα πρόσωπά τους.
Μιλώντας στο People την περασμένη εβδομάδα δήλωσαν πως «προχωράμε με αγάπη και φιλία ο ένας για τον άλλον». Όμως το διαζύγιο δεν ήταν μια ξαφνική απόφαση, ήρθε μετά από χρόνια προβλημάτων, συζυγικής δυστυχίας και προσπάθειας να επιλύσουν τις διαφορές τους με επισκέψεις σε σύμβουλο γάμο, χωρίς αποτέλεσμα, καταλήγοντας πως ο χωρισμός είναι η καλύτερη λύση για τα παιδιά και τους ίδιους.
Ο Affleck που στο λόγο του στα Όσκαρ του 2013 είχε πει πως ο γάμος του είναι ότι καλύτερο έχει κάνει στη ζωή του, τώρα μοιάζει συντετριμμένος, με τη μαμά του Christine και τον καλό του φίλο Matt Damon να βρίσκονται συνεχώς στο πλάι του. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώην ζευγάρι σκοπεύει να προσλάβει διάμεσο για να χωρίσει την κοινή περιουσία που εκτιμάται στα 100 εκατομμύρια δολάρια, ενώ προς το παρόν και οι δύο θα εξακολουθήσουν να μένουν στην 820 τ.μ. οικογενειακή έπαυλή τους στο LA που αγόρασαν το 2009 έναντι 17.5 εκ δολαρίων.
Φίλοι της Garner λένε πως και η ίδια είναι απογοητευμένη αλλά ο Ben δεν της άφησε άλλη επιλογή, τονίζοντας πως φάνηκε πολύ δυνατή στη διαχείριση της δύσκολης ενδοοικογενειακής κατάστασης. Σύμφωνα με καλή φίλη της ηθοποιού, πρόσφατα ο Affleck παραδέχτηκε στη γυναίκα του πως δεν «ήταν εκεί» στο γάμο του τα τελευταία χρόνια. «Η Garner είναι μαχήτρια, δεν θα εγκατέλειπε την προσπάθεια αν δεν υπήρχε σοβαρός λόγος», λέει στο People. Οι φήμες μιλούν για απιστία (την οποία ο ίδιος αρνείται σθεναρά) αλλά και άλλες προβληματικές συμπεριφορές όπως η επιρρέπεια του στον τζόγο και το αλκοόλ, στοιχεία που βάρυναν στην τελική απόφαση της Garner. «Αγαπούσε τον Ben, αλλά έφτασε σε ένα σημείο που είπε ‘ως εδώ’».
«Ίσως και εκείνη ήταν πολύ απαιτητική, κάνοντάς τον να νιώθει πως δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες της», λένε φίλοι του ζευγαριού. Παρά το γεγονός πως το 2001 έκανε αποτοξίνωση από το αλκοόλ, έκτοτε εθεάθη πολλές φορές να πίνει, ενώ πολλά βράδια στο Detroit όσο έκανε γυρίσματα για το Batman VS Superman Dawn of Justice, έπαιζε χαρτιά μέχρι το πρωί, ενώ το 2014 του απαγορεύτηκε η είσοδος στα τραπέζια του black jack στο Hard Rock Hotel and Casino.
«Ο Ben τη μία μπορεί να είναι μαγνητικά γοητευτικός και την άλλη ιδιαίτερα δύστροπος. Έχει τους δαίμονές του και η Jennifer το γνωρίζει πολύ καλά αυτό. Ήταν το χειρότερό της όταν εκείνος περνούσε τις ‘σκοτεινές’ περιόδους του», λένε στο people φίλοι του ζευγαριού.
Δυστυχώς, κέρδισαν οι δαίμονές του.

peoplegreece.com

Related

hollywood 905894854650449383

Follow us


item