News-Piper

Baby boom! Ο πασίγνωστος τραγουδιστής περιμένει το πρώτο του παιδί μετά από δυο μήνες σχέσης

Ο διάσημος τραγουδιστής θα γίνει μπαμπάς! Η ευχάριστή είδηση έγινε γνωστή πρόσφατα και οι θαυμάστριες του σίγουρα δεν χάρηκαν που έχασαν...

Ο διάσημος τραγουδιστής θα γίνει μπαμπάς! Η ευχάριστή είδηση έγινε γνωστή πρόσφατα και οι θαυμάστριες του σίγουρα δεν χάρηκαν που έχασαν οριστικά το είδωλο τους.

Μιλάμε φυσικά για τον 23χρονο star των One Direction, Louis Tomlinson. Ο νεαρός τραγουδιστής και η σύντροφος του Briana Jungwirth αν και δεν είναι πολύ καιρό ζευγάρι, θα αποκτήσουν τον καρπό του έρωτα τους πρώτους μήνες του 2016. Η  πρώτη κοινή εμφάνιση του Louis Tomlinson  και της Briana Jungwirth έγινε τον Μάιο στο Los Angeles και ενώ ο star των One Direction είχε πρόσφατα χωρίσει από την επί χρόνια σύντροφο του Eleanor Calder.
Βέβαια οι θαυμάστριες του μάλλον στεναχωρήθηκαν στο άκουσμα της είδησης και δύσκολα θα αποδεχτούν το γεγονός πως θα γίνει πατέρας σε τόσο νεαρή ηλικία και πως θα εγκαταλείψει την εργένικη ζωή. Η εγκυμοσύνη προέκυψε αναπάντεχα αλλά και οι δύο είναι πολύ ευτυχισμένοι που θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί. 

fthis.gr

Related

pregnancy/kids 1789478857037452353

Follow us


item