News-Piper

Απίστευτη πρόκληση: Η Adriana Lima ποζάρει κάνοντας το σήμα των «Γκρίζων Λύκων»

Οι  Γκρίζοι Λύκοι  (τουρκικά: Bozkurtlar) είναι τουρκική εθνικιστική, πολιτική οργάνωση που έχει χαρακτηριστεί τρομοκρατική από τον αναλ...

Οι Γκρίζοι Λύκοι (τουρκικά: Bozkurtlar) είναι τουρκική εθνικιστική, πολιτική οργάνωση που έχει χαρακτηριστεί τρομοκρατική από τον αναλυτή Martin Lee. Επίσημα, είναι η νεολαία του Τουρκικού Κόμματος του Εθνικιστικού Κινήματος, που πρωτοεμφανίστηκε στα μέσα της δεκαετίας του ’60.

Πρόκειται για μία οργάνωση, η οποία σε κάθε πολιτική εξέλιξη, που έχει ξεσπάσει –κυρίως στα Βαλκάνια- έχει λάβει μέρος με πολύ αρνητικές επιπτώσεις.
Αυτή την φορά όμως, η κοινή γνώμη εξεπλάγη με την στάση που κράτησε μία διάσημη σε σχετικά με την οργάνωση. Το supermodel, Adriana Lima από την Βραζιλία  πόζαρε μαζί με τον Τούρκο μποξέρ, Alptuğ Öner.
Καθισμένοι μαζί στο ριγνκ, πόζαραν στην κάμερα και έκαναν το σήμα των Τούρκων εθνικιστών. Ο Τούρκος αθλητής φαίνεται να δείχνει στην Lima πώς ακριβώς να το κάνει και αυτή στην συνέχεια σχηματίζει με τα χέρια της και φωνάζει δυνατά «bozkurt», που σημαίνει «λύκος» στα τουρκικά και στη συνέχεια ουρλιάζει.
Υποθέτουμε πως η Βραζιλιάνα καλλονή δεν είχε γνώση για το τι κάνει ακριβώς. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και έχει σοκάρει την κοινή γνώμη.
peoplegreece.com

Related

hollywood 3183809243850557549

Follow us


item