News-Piper

Καρβέλας-Πάνια: Δείτε πόσες χιλιάδες ευρώ θα πληρώσουν για το κυνηγητό με τους αστυνομικούς το 2008

Στις 12 Νοεμβρίου το 2008 το τζιπ που οδηγούσε ο Νίκος Καρβέλας με συνεπιβάτιδα τη γυναίκα της ζωής του,Αννίτα Πάνια δεν σταμάτησε σε σή...

Στις 12 Νοεμβρίου το 2008 το τζιπ που οδηγούσε ο Νίκος Καρβέλας με συνεπιβάτιδα τη γυναίκα της ζωής του,Αννίτα Πάνια δεν σταμάτησε σε σήμα των τεσσάρων αστυνομικών για έλεγχο.
Ο συνθέτης ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε κινηματογραφική καταδίωξης στη Λεωφόρο Βάρης-Κορωπίου.
Όταν τελικά τους ακινητοποίησαν, ακολούθησαν ύβρεις και οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο –και οι δυο πλευρές είχαν κινηθεί νομικά καταθέτοντας αγωγές.
7 χρόνια μετά όμως βγήκε η απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου, σύμφωνα με την οποία το ζευγάρι θα πληρώσει πρόστιμο 75.000 ευρώ. Αναλυτικά 20.000 ευρώ για τους τρεις αστυνομικούς, 10.000 ευρώ για τον τέταρτο και 5.000 ευρώ για τη δικαστική δαπάνη.
Να σας ενημερώσουμε πως οι αστυνομικοί στις καταθέσεις τους δήλωσαν: «Η Αναστασία Πάνια έκαμψε προς τα πάνω επιδεικτικά το μεσαίο δάχτυλο του χεριού της», ενώ όσον αφορά στον συνθέτη συμπλήρωσαν: «Μας έλεγε ”Ζητήστε μας συγγνώμη όσο έχετε καιρό, είμαι ο Καρβέλας και θα το μετανιώσετε…. Άντε γ@μ@θείτε καραγκιόζηδες”». Από την πλευρά του το ζευγάρι υποστήριξε πως τους πέρασε όχι για πραγματικούς αστυνομικούς, αλλά για… τρομοκράτες.

peoplegreece.com

Related

showbiz 3149307963231542114

Follow us


item