News-Piper

Αποθέωση για τον Robbie Williams

Υπερθέαμα στην Μαλακάσα χθες το βράδυ από τον διάσημο τραγουδιστή Robbie Williams που αποθεώθηκε στη συναυλία του από 30.000 θαυμαστές το...

Υπερθέαμα στην Μαλακάσα χθες το βράδυ από τον διάσημο τραγουδιστή Robbie Williams που αποθεώθηκε στη συναυλία του από 30.000 θαυμαστές του.    

     
“Let me entertaιn you… Ελλάδα”  είπε ο Williams προς το κοινό της συναυλίας που δεν σταμάτησε να τραγουδάει μαζί του και να απολαμβάνει το υπερθέαμα με τα οπτικά εφέ, τους πολλούς χορευτές και χορεύτριες και την πολυμελή επίσης μπάντα.  

robie terra vibe 1.png

  
  
Στα «κλου» της βραδιάς περιλαμβάνεται σίγουρα η στιγμή που ο  Robbie Williams κάλεσε τον πατέρα του Πητ στη  σκηνή του Terra Vibe και τραγούδησαν μαζί, πιασμένοι χέρι-χέρι! 

Άλλη έκπληξη ήταν ο χορός στη σκηνή επί 5 λεπτά με νεαρή θαυμάστριά του,  που τον συνόδευσε και στην ερμηνεία τραγουδιών του, «αναγκάζοντας» τον ίδιο να εκφράσει τον θαυμασμό του για τις Ελληνίδες.

robbie terra vibe 3.png


Ο σόουμαν έδειξε  ενθουσιασμένος με το κοινό και   ζήτησε συγνώμη που δεν είχε έρθει μέχρι τώρα στην Ελλάδα.  Απευθυνόμενος στους θεατές, τους διαβεβαίωσε  ότι δεν παίρνει… ναρκωτικά και ότι δεν οφείλεται σε χρήση ουσιών η μεγάλη ενεργητικότητά του πάνω στη σκηνή! 

 Ο Williams υποσχέθηκε μάλιστα ότι σε περίπου σε 18 μήνες θα έρθει και για άλλη συναυλία στη χώρα μας. 
      
Στη χθεσινή συναυλία στο Terra Vibe  εμφανίστηκαν επίσης τα ελληνικά συγκροτήματα ExGirlfriend's Perfume και Inconsistencies, όπως  και η  Σάρον Κόβακς. 

Related

showbiz 5863874518407749276

Follow us


item