News-Piper

Mad Video Music Awards 2015: Όσα έγιναν στην 12η απονομή

Τ α Mad Video Music Awards πραγματοποιήθηκαν για 12η συνεχή χρονιά. Η φετινή απονομή εγινε στο Ολυμπιακό Γήπεδο Tae Kwon Do, το βράδυ τ...

Τα Mad Video Music Awards πραγματοποιήθηκαν για 12η συνεχή χρονιά. Η φετινή απονομή εγινε στο Ολυμπιακό Γήπεδο Tae Kwon Do, το βράδυ της Δευτέρας, με οικοδεσπότη τον Θέμη Γεωργαντά. 


To εντυπωσιακό act με την Καλομοίρα, τους Kings και τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο. Το outfit της Καλομοίρας επιμελήθηκε η BSB, για την οποία δημιούργησε μια ειδική κατασκευη σε φλούο αποχρώσεις με plexi glass λεπτομέρειες.

Η Καλομοίρα λίγο πριν εμφανιστεί επί σκηνής

Οι Vegas στη σκηνή των Mad Video Music Awards

Στη σκηνή της 12ης απονομής των Mad Video Music Awards ο Κώστας Μαρτάκης ένωσε τις δυνάμεις του με τους OGE, dj Pitsi και RiskyKidd.

Η Ελένη Φουρέιρα εμφανίστηκε επί σκηνής παρουσιάζοντας μια ελληνική εκδοχή του τραγουδιού "Golden Boy" που εκροσώπησε το Ισραήλ στον διαγωνισμό της Eurovision.

H Μελίνα Ασλανίδου παρουσίασε το νέο της single "Να Μου Τηλεφωνήσεις" σε μια ειδική διασκευή για τα Mad Video Music Awards με τη συμμετοχή του Μηδενιστή.

Οι νικητές του βραβείου "Τραγούδι Της Χρονιάς" για τη μεγάλη τους επιτυχία "Ένα", οι ΜΕΛΙSSES, εμφανίστηκαν στη σκηνή μαζί με τους Playmen και την Καμεράτα.

Η Ελένη Φουρέιρα στα παρασκήνια της βραδιάς.

Η Δέσποινα Βανδή στη σκηνή των Mad Video Music Awards. Η Ελληνίδα σταρ τιμήθηκε με το βραβείο στην κατηγορία "Best Female Adult".

H Δέσποινα Βανδή για τη φετινή της εμφάνιση στη σκηνή των βραβείων επέλεξε να ερμηνεύσει το νέο της single "Τι Σημασία Έχει".

Μια από τις πλέον ιδιαίτερες συνεργασίας της βραδιάς ήταν αυτή του Stan με την Καίτη Γαρμπή.

Οι Boys and Noise κατά τη διάρκεια του live act με τον Λάμπη Λιβιεράτο σε ένα dance remix της 90's επιτυχίας "Μπαμ Και Κάτω". Το δημοφιλές συγκρότημα απέσπασε δύο βραβεία στη φετινή απονομή, αυτά του Best Group και του Best Pop Video.

H Demy επί σκηνής κατά τη διάρκεια του ιδιαίτερου live act. Η νεαρή pop star ήταν νικήτρια σε δύο κατηγορίες στη φετινή απονομή. 

Special guests της βραδιάς ήταν οι διεθνούς φήμης Έλληνας djs, Dimitri Vegas και Mike Like.

O Στέλιος Λεγάκης συνεργάστηκε με τους REC.

O Σάκης Ρουβάς επέστρεψε στα Mad Video Music Awards, τρία χρόνια μετά την τελευταία εμφάνισή του στη σκηνή των βραβείων, τραγουδώντας το νέο του single "Φίλα Με", που έγραψαν οι ΜΕΛΙSSES. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ ήταν ο νικητής στην κατηγορία Best Male Adult. 


O Παντελής Παντελίδης κατά τη διάρκεια του εντυπωσιακού live act που παρουσίασε.

Η Ελένη Φουρέιρα κατά τη διάρκεια της δεύτερης εμφάνισής της επί σκηνής. Η γνωστή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, συνεργάστηκε με τον Βο και τον Claydee.


yupiii.gr 

Related

showbiz 4193540153969264138

Follow us


item