News-Piper

Νίκος Μαστοράκης: Η δημόσια συγγνώμη στην Ευγενία Μανωλίδου

Δημοσίως συγγνώμη ζήτησε ο  Νίκος Μαστοράκης  από την  Ευγενία Μανωλίδου  για το γεγονός ότι αμφισβήτησε την αναφορά της σε επαγγελματικ...

Δημοσίως συγγνώμη ζήτησε ο Νίκος Μαστοράκης από την Ευγενία Μανωλίδου για το γεγονός ότι αμφισβήτησε την αναφορά της σε επαγγελματική πρόταση που δέχθηκε στην αρχή της σεζόν για να αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής «Αργά».


«Ευχαριστώ την Ευγενία που με την κομψή και ευγενική της απάντηση μου δίνει την ευκαιρία να της πω mea culpa και συγγνώμη. Όμως 50% και στα δύο. Είχαν έρθει πράγματι σε επαφή μαζί της από το κανάλι σε πολύ πρώτο στάδιο διερευνητικών (και μόνο) επαφών, αλλά εγώ δεν το είχα μάθει ποτέ. Mea culpa μεν, αλλά 50% όσο για τη συγγνώμη που δεν θα χρειαζόταν, αν η Ευγενία τηρούσε τους δεοντολογικούς κανόνες της δουλειάς μας που μας υπαγορεύουν να μη δημοσιοποιούμε τις προτάσεις που μας κάνουν, εφόσον αυτές δεν υλοποιήθηκαν. Όπως και εμείς σαν modus operandi δεν εκθέτουμε όλους εκείνους που μας κάνουν προτάσεις και μας ζητούν συνεργασία και τους λέμε ευγενικά “΄όχι”. Είναι μια βάση διακριτικής εχεμύθειας με αμφίδρομο κέρδος» ανέφερε ο Νίκος Μαστοράκης στην απάντησή του, που δημοσιοποίησε μέσω της εκπομπής «Το Πρωινό».  

Related

media 7564020253062918403

Follow us


item