News-Piper

Η συνέχεια στην "κόντρα" Λιάγκα-Αρναούτογλου

Λίγες ώρες μετά την κριτική του Γιώργου Λιάγκα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, με αφορμή το άκoμψο σχόλιο στα «Καρντάσιανς» προς τον Δημήτρη ...

Λίγες ώρες μετά την κριτική του Γιώργου Λιάγκα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, με αφορμή το άκoμψο σχόλιο στα «Καρντάσιανς» προς τον Δημήτρη Σταρόβα, ο γνωστός παρουσιαστής έδωσε τη δική του απάντηση φανερά ενοχλημένος. 


«Χθες παίξαμε ένα παιχνίδι το βράδυ, αυτό με τις κάρτες, και έμαθα ότι σήμερα συζητήθηκε αρκετά. Είπαμε ότι θα πούμε την αλήθεια. Μου μετέφεραν το πρωί, επειδή δεν είδα τηλεόραση, ότι ο Γιώργος Λιάγκας είπε ότι ήταν αγενές αυτό που είπα για τον Δημήτρη, δηλαδή ότι κοιμάται. Θέλω να πω στον Γιώργο Λιάγκα να κοιτάξει λίγο, να προσέξει τι ακριβώς σημαίνει αγένεια και να κοιτάξει τι κάνει στην δική του την εκπομπή. Δεν ήμασταν ποτέ φίλοι με τον Γιώργο, τον εκτιμώ όμως πάρα πολύ επαγγελματικά» ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ενώ συνέχισε: «Όταν με έναν άνθρωπο τα λες και εκτός, τα λες και εντός, τότε θα πρέπει να έχεις αυτή την άνεση να μιλάς ειλικρινά. Είναι από τις λίγες φορές που λέμε τόσο πολύ την αλήθεια όλοι σε αυτή την εκπομπή, που χαίρομαι ιδιαίτερα γι' αυτό που συμβαίνει.Θα ήθελα ο Γιώργος να κοιτάξει τι κάνει με τους συνεργάτες του, όπως γι' αυτά που έχει πει για τον Θέμη και για άλλους. Να κοιτάξει ακριβώς τι σημαίνει αγένεια και από πού ξεκινάει και πού σταματάει. Όταν υπάρχει ειλικρίνεια μεταξύ συνεργατών, είναι η ωραιότερη συνεργασία. Και έχω πει πάρα πολλές φορές ότι σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε και συνεργαστήκαμε αυτά τα δύο χρόνια. Δεν υπήρξε πιο αληθινή φάση από αυτό που ζήσαμε εδώ. Η αγένεια σημαίνει ψέμα. Και ψέμα εδώ μέσα δεν υπήρξε ποτέ».

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν θα μπορούσε όμως να το αφήσει να πέσει κάτω και έτσι έδωσε και εκείνος με την σειρά του την απάντηση του....Αν και αρχικά η Φαίη Σκορδά επέμενε να πάνε σε άλλο θέμα και να μην το σχολιάσουν, ο παρουσιαστής της εξήγησε πως «δεν είναι σωστό να μην απαντήσω. Όταν δεν απαντάς είναι σαν να απαξιώνεις τον άλλον!»
«Ναι γι΄αυτό θέλω να πάμε στο επόμενο θέμα! Έτσι το αισθάνθηκε, έτσι μίλησε» ανταπάντησε η Φαίη Σκορδά, με τον Λιάγκα να δίνει τέλος στην «κόντρα» με τον Αρναούτογλου, λέγοντας:
«Και ο Γρηγόρης και η αφεντιά μου, είμαστε άνθρωποι που έχουμε βιώσει επιτυχία στη δουλειά αυτή. Κάποια στιγμή αυτό θα σταματήσει να υπάρχει για όλους μας. Το θέμα είναι πως αυτό που μένει, δεν είναι ούτε πόσα λεφτά έχεις βγάλει, ούτε τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά τι θα λένε οι άνθρωποι που έχεις συνεργαστεί μαζί τους για σένα! Και όχι πάνω στον αέρα! Για μένα αυτό είναι το σημαντικότερο και αυτό θα ήθελα στο μέλλον».
Για να καταλήξει λέγοντας ότι «τον Γρηγόρη δεν πρόκειται να τον σχολιάσω. Όντως δεν είμαστε φίλοι, τον εκτιμώ πάρα πολύ τηλεοπτικά και το ξέρει, θεωρώ ότι με το δικό του ταπεραμέντο και την δικιά του αισθητική, έχει κάνει μια πολύ σημαντική πορεία. Είναι ένας από τους σημαντικότερους, αν όχι ο σημαντικότερος ψυχαγωγικός παρουσιαστής στην Ελλάδα. Αυτά!»
Mάλιστα έκανε και την αυτοκριτική του, λέγοντας πως όσα είχε πει «στον αέρα» για τον Θέμη Γεωργαντά ήταν δικό του λάθος:
«Σε ότι αφορά με αυτό που είχε γίνει με τον Θέμη, ήταν άκομψο από μέρους μου, ήταν τραβηγμένο, ήταν μια πλάκα που την τράβηξα εγώ πάνω από τα όρια -γιατί εγώ δεν έχω πρόβλημα να πω πότε έχω κάνει χαζομάρες. Ξέρει ο Θέμης...»

Related

media 1762971036221293123

Follow us


item