News-Piper

Λάουρα Νάργες - Μιχάλης Μουρούτσος: Τέσσερις μήνες μαζί και ερωτευμένοι

Στις Σπέτσες εντόπισε ο φωτογραφικός φακός του Hello! το νέο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ, τον oλυμπιονίκη του tae kwon do, Μιχάλη Μου...

Στις Σπέτσες εντόπισε ο φωτογραφικός φακός του Hello! το νέο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ, τον oλυμπιονίκη του tae kwon do, Μιχάλη Μουρούτσο, και την παρουσιάστρια Λάουρα Νάργες.
Το ζευγάρι, που είναι τέσσερις μήνες μαζί, βρέθηκε στο νησί από την περασμένη Πέμπτη, με αφορμή το γάμο ενός καλού φίλου του Μιχάλη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού, το ζευγάρι, που διέμενε στο ξενοδοχείο «Armata Boutique Hotel», στην Ντάπια, αν και μέχρι στιγμής ήταν διακριτικό σε ό,τι αφορά τη σχέση του, κυκλοφορούσε στο νησί χέρι-χέρι, χωρίς να νοιάζεται για τα επίμονα βλέμματα.
Μάλιστα χέρι-χέρι έφτασαν και σε παραθαλάσσιο εστιατόριο, όπου τους περίμενε για φαγητό η παρέα τους.
narges-mouroutsos
narges-mouroutsos2
Ο Μιχάλης Μουρούτσος, μετά το διαζύγιό του από το μοντέλο Αναστασία Περράκη, το καλοκαίρι του 2013, διατηρούσε χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή και δεν τον είδαμε ποτέ δημόσια με κάποια σύντροφο στο πλευρό του, μέχρι που συνάντησε τη χαριτωμένη Ελληνογερμανίδα παρουσιάστρια, η οποία τελείωσε τη μακροχόνια σχέση της με τον Δημήτρη Δαλάκο το φθινόπωρο του 2014. Οι δυο τους γνωρίζονταν εδώ και πολύ καιρό μέσω κοινών φίλων, όμως αυτή η γνωριμία μετατράπηκε σε έρωτα τους τελευταίους τέσσερις μήνες.
Διαβάστε περισσότερα στο HELLO! που κυκλοφορεί!

faysbook.gr

Related

hot 1611110183157634085

Follow us


item