News-Piper

Κλειστές τράπεζες: Ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τη μισθοδοσία

Αναστάτωση στην αγορά από τα capital control που έχουν μπλοκάρει τη μισθοδοσία και σε μεγάλες επιχειρήσεις με τους εργαζομένους να μην γν...

Αναστάτωση στην αγορά από τα capital control που έχουν μπλοκάρει τη μισθοδοσία και σε μεγάλες επιχειρήσεις με τους εργαζομένους να μην γνωρίζουν πότε θα τους καταβληθεί ο μισθός.

Τουλάχιστον οι εργαζόμενοι στον ΑΝΤ1 έχουν έναν λόγο να χαίρονται αφού πριν από λίγες ώρες έλαβαν ανακοίνωση στα mail τους με την οποία ενημερώθηκαν ότι:

«Παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν αυτή τη στιγμή στη χώρα μας, ο ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΕΝΝΑ, συνεπής, όπως όλα αυτά τα χρόνια, έχει ήδη αποστείλει τη μισθοδοσία μας στις συνεργαζόμενες τράπεζες.

Όπως μας γνωστοποίησαν οι τράπεζες, λόγω αυξημένου φόρτου εσωτερικών εργασιών και διαδικασιών τους, τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα στους λογαριασμούς μας, το αργότερο εντός 3 ημερών από την συνήθη ημερομηνία κατάθεσης (30/6/2015)».

Να σημειωθεί ότι το πρωί υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν τους εργαζομένους στον ΑΝΤ1 να μην πληρώνονται και για αυτό το λόγο η διοίκηση του Ομίλου έστειλε την πιο πάνω ανακοίνωση καθησυχάζοντάς τους ότι έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την καταβολή των μισθών.


newsit.gr

Related

media 1807216703829225995

Follow us


item