News-Piper

Stephen Collins: Ο πάστορας από τον «7ο Ουρανό» παραδέχτηκε ότι είναι παιδεραστής

O ηθοποιός  Stephen Collins  αποκάλυψε πρόσφατα τον μεγαλύτερο, αρρωστημένο και πιο κρυφό του πόθο:

7th-0625O ηθοποιός Stephen Collins αποκάλυψε πρόσφατα τον μεγαλύτερο, αρρωστημένο και πιο κρυφό του πόθο:
τα ανήλικα κορίτσια. Αν δεν σας λέει κάτι το όνομά του, σίγουρα θα τον θυμάστε από τον ρόλο που τον καθιέρωσε, τον πάστορα στην all time classic οικογενειακή σειρά «7ος Ουρανός» -σίγουρα την έχετε παρακολουθήσει, την έδειχνε παλαιότερα το Μεγάλο Κανάλι τα Σαββατοκύριακα.
Ο ίδιος προσπάθησε να τον καταπνίξει, γι’ αυτό και επισκέφτηκε κάποιον ειδικό, ζητώντας του βοήθεια. Εκείνος μαγνητοφώνησε όλες τις συνεδρίες τους και κατόπιν παρέδωσε τις κασέτες στην Αστυνομία.
Έτσι, η αηδιαστική αυτή αλήθεια ήρθε στο φως, προκαλώντας αηδία και σοκ –ναι, όλοι είχαν τελείως διαφορετική γνώμη για τον ίδιο.

«Της χάιδεψα το χέρι και το έβαλα πάνω στα γεννητικά μου όργανα», ακούγεται να λέει σε μια φάση ο ηθοποιός, για ένα 11χρονο κορίτσι, το οποίο ήταν συγγενείς με τη σύζυγό του. Και αυτό δεν έγινε μια φορά, αλλά συνεχίστηκε για δυο ολόκληρα χρόνια, μέχρι που εκείνο έγινε 13.
Παράλληλα ανέφερε πως δεν σταμάτησε εκεί, αλλά συνέχισε τις ερωτικές περιπτύξεις και με δυο ακόμα ανήλικα κορίτσια, ένα στο Λος Άντζελες και ένα στη Νέα Υόρκη.
Οι Αρχές αυτή τη στιγμή εξετάζουν αναλυτικά τα όσα ο ηθοποιός, που θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη, είχε δηλώσει στις συνεδρίες αυτές, και συνεχίζουν τις έρευνες για να εντοπιστούν τα κορίτσια, ελπίζοντας πως οι καταθέσεις τους θα τον στείλουν εκεί που του αξίζει: Στη φυλακή.
stephen collins
Ακούστε ένα ανατριχιαστικό απόσπασμα από την ομολογία του:
Play Button

peoplegreece.com

Related

hot 552972760647869035

Follow us


item