News-Piper

Συγκλονίζει ο Μόρισεϊ: «Έχω καρκίνο… Αν είναι να πεθάνω, ας πεθάνω»

​Το ότι «παλεύει» εδώ και χρόνια με τον καρκίνο αποκάλυψε ο Στίβεν Πάτρικ Μόρισεϊ και στην εξομολόγησή του συγκλονίζει: « αν είναι να πε...

​Το ότι «παλεύει» εδώ και χρόνια με τον καρκίνο αποκάλυψε ο Στίβεν Πάτρικ Μόρισεϊ και στην εξομολόγησή του συγκλονίζει: «αν είναι να πεθάνω, ας πεθάνω»!

Μιλώντας στην ισπανική εφημερίδα «El Mundo», ο 55χρονος τραγουδιστής μίλησε για τις δεκάδες θεραπείες στις οποίες έχει υποβληθεί, συμπληρώνοντας ότι οι γιατροί του έχουν ήδη αφαιρέσει καρκινικό ιστό τέσσερις φορές, αλλά και ότι έχει νοσηλευτεί πολλές φορές τους τελευταίους 18 μήνες.
«Εάν πεθάνω, τότε θα πεθάνω. Και εάν δεν πεθάνω, τότε δεν θα πεθάνω. Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι καλά. Αναγνωρίζω ότι σε κάποιες από τις πρόσφατες φωτογραφίες μου δεν δείχνω υγιής, αλλά αυτό κάνει η ασθένεια. Δεν με απασχολεί αυτό, θα ξεκουραστώ όταν πεθάνω», συνέχισε ο Μόρισεϊ.
Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστός ο τύπος καρκίνου από τον οποίο πάσχει ο ροκ σταρ, ο οποίος θα βρίσκεται για συναυλία στη χώρα μας στις αρχές Δεκεμβρίου, ενώ είχε εμφανιστεί στο θέατρο του Λυκαβηττού το 2012.
Η κλονισμένη υγεία του Μόρισεϊ είχε ως αποτέλεσμα ακόμα περισσότερα προβλήματα: στις αρχές του 2013 έγινε γνωστό ότι έπαθε έλκος και τον Μάρτιο του 2013 μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πνευμονία. Δύο μήνες αργότερα έπαθε τροφική δηλητήριαση και τον περασμένο Ιούνιο ακύρωσε την περιοδεία του στις ΗΠΑ λόγω αναπνευστικής λοίμωξης.

Related

hollywood 5548869237854618384

Follow us


item