News-Piper

Μαίρη Συνατσάκη: «Ξέρω ότι ο Σεφερλής γεμίζει ένα θέατρο 1800 ατόμων και θα έχει ενδιαφέρον το πρωί»

Λίγες ημέρες μετά το ξεκίνημά της στο  Πρωινό , η Μαίρη Συνατσάκη δίνει μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μιλά χωρίς δισταγμό για τις ...

sinatsaki
Λίγες ημέρες μετά το ξεκίνημά της στο Πρωινό, η Μαίρη Συνατσάκη δίνει μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μιλά χωρίς δισταγμό για τις φήμες που την αφορούν και λέει τη γνώμη της για την πρωινή εκπομπή που ετοιμάζει ο Μάρκος Σεφερλής με την ομάδα του.

Πόση ισχύ έχει η φημολογία που τη θέλει «στα μαχαίρια» με την Σάσα Σταμάτη και τον Άρη Καβατζίκη; «Καμία. Τον πρώτο λόγο στην εκπομπή τον έχει πάντα ο Γιώργος και η Φαίη. Ομολογώ ότι την πρώτη εβδομάδα που ήμασταν στο Mega είχα προβληματιστεί με τη Σάσα, όπως περίπου γίνεται με τα παιδιά που πηγαίνουν σε ένα καινούριο σχολείο και αναρωτιούνται αν θα περάσουν καλά με τη διπλανή τους στο θρανίο. Πολύ σύντομα όμως κατάλαβα τι άνθρωπος είναι. Μπορεί να είναι φωνακλού, αλλά είναι πολύ ειλικρινής. Και αυτό είναι κάτι που εκτιμώ, γιατί αυτό που θα πει μπροστά σου θα το πει και πίσω σου. Ξέρω λοιπόν πολύ καλά τι θα μου πει, πως θα μου το πει και πιο πιθανό βρίσκω να γελάσω μαζί της, παρά να εκνευριστώ. Με τονΆρη έχουμε φιλική σχέση εδώ και κάποια χρόνια και μου αρέσει πολύ που θα συνυπάρξουμε φέτος τηλεοπτικά», δηλώνει.
Όσο για το Mega με Μία, η νεαρή παρουσιάστρια σχολιάζει: «Δεν κοιτάζω τους απέναντι. Αυτό που με απασχολεί είναι τι θα κάνουμε εμείς. Αναγνωρίζω ότι είμαι σε πιο βολική θέση από τους κεντρικούς παρουσιαστές της εκπομπής, γιατί έχω μικρότερο μερίδιο ευθύνης, αλλά δεν φοβάμαι. Ξέρω ότι είναι πρόσωπο που γεμίζει καθημερινά ένα θέατρο 1.800 ατόμων και θεωρώ ότι θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα κάνει σε αυτή τη ζώνη. Ακούω ότι θέλει να κάνει κάτι διαφορετικό, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να είναι αυτό. Αν όντως είναι έτσι, τότε η μία εκπομπή δε θα συμπίπτει με την άλλη και θα υπάρχει ποικιλία, κάτι που βρίσκω υπέροχο».
Είναι γνωστό ότι με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο είναι πολύ καλοί φίλοι. Τον συμβούλεψε φέτος να παραμείνει στην πρωινή ζώνη του Mega; «Από όλες τις προτάσεις που του έχουν γίνει κατά καιρούς μόνο για μία του είπα: “Αυτό δεν πρέπει να το κάνεις”. Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις, αυτό που με ενδιέφερε μέσα από την κουβέντα μας ήταν να καταλάβω τι πραγματικά θέλει ο ίδιος να κάνει. Αυτό λοιπόν που εισέπραξα φέτος ήταν ότι επιθυμούσε να κάνει κάτι διαφορετικό στο Πρωινό. Και ήμουν υπέρ, γιατί θεωρώ ότι ύστερα από πέντε χρόνια στο ίδιο πόστο ήταν καιρός να τον δούμε και σε έναν άλλο ρόλο», επισημαίνει.

Related

showbiz 8356764042563561960

Follow us


item