News-Piper

Νέος χωρισμός στην ελληνική showbiz

«Τι είν’ αυτό που μας ενώνει;» τραγουδούσε ο Μπάμπης Στόκας, ενώ μας ταξίδευε με την ξεχωριστή και ζεστή φωνή του.


«Τι είν’ αυτό που μας ενώνει;» τραγουδούσε ο Μπάμπης Στόκας, ενώ μας ταξίδευε με την ξεχωριστή και ζεστή φωνή του.
Ωστόσο, στην προσωπική του ζωή, τα πράγματα φαίνεται να έχουν πάρει εντελώς διαφορετική τροπή, καθότι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραγουδιστής πρόσφατα χώρισε με τη σύζυγό του, Φωτεινή Ψυχίδου.
babis stokas fotini psihidou people 68Η Φωτεινή είναι δημοσιογράφος, ενώ εδώ και πολλά χρόνια εργάζεται στον τηλεοπτικό σταθμό Star και στην εκπομπή ΦΜ Live του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μια κόρη, την Ιόλη, που είναι 5 ετών, και έχει μεγάλη αδυναμία τόσο στο δημοφιλή μπαμπά της, όσο και στην ταλαντούχα μαμά της. Μάλιστα, πριν από ένα χρόνο και την ημέρα των γενεθλίων του πρώην μέλους των Πυξ Λαξ, η μικρή εμφανίστηκε στη σκηνή που τραγουδούσε ο Μπάμπης Στόκας με τον Φίλιππο Πλιάτσικα και είπε «χρόνια πολλά» στον πατέρα της διά μικροφώνου. Τα πρώτα σύννεφα στη σχέση του Μπάμπη και της Φωτεινής είχαν κάνει την εμφάνισή τους από πέρσι, με αποκορύφωμα φέτος το καλοκαίρι, που αποφάσισαν να δώσουν τέλος στο γάμο τους. Εξάλλου, εκείνο που επιθυμούν και οι δύο είναι η ψυχική ηρεμία της 5άχρονης Ιόλης, η οποία βρίσκεται σε πολύ τρυφερή ηλικία και δεν πρέπει να αναστατωθεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες του People, η δημοσιογράφος έχει ήδη βρει σπίτι και πρόκειται σύντομα να μετακομίσει, ενώ σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει η διαδικασία του διαζυγίου.

Related

hot 2032132258207926007

Follow us


item