News-Piper

Lady Gaga: Επισκέφτηκε την ...ψαραγορά!!!

Την Τετάρτη στις 20:15 ακριβώς βγήκε από την vip αίθουσα του αεροδρομίου Αθηνών η Lady Gaga. Φανατικοί θαυμαστές, δημοσιογράφοι αλλά και...

lady gaga megali vretania1
Την Τετάρτη στις 20:15 ακριβώς βγήκε από την vip αίθουσα του αεροδρομίου Αθηνών η Lady Gaga. Φανατικοί θαυμαστές, δημοσιογράφοι αλλά και φωτογράφοι βρέθηκαν στο σημείο για να απαθανατίσουν την μεγαλύτερη star της μουσικής σκηνής.

Η Mother Monster ετοιμάζει ένα φαντασμαγορικό show το βράδυ της Παρασκευής στο γήπεδο Ο.Α.Κ.Α. με την χορηγία του Peoplegreece.com!
Η diva της pop μουσικής πόζαρε στις κάμερες φορώντας μια see through φούστα και έχοντας στο στήθος της δυο κοχύλια. Σας θυμίζει κάτι; Ναι ναι, η Lady Gaga εμφανίστηκε ως Αφροδίτη του Μποτιτσέλι.
lady gaga
lady gaga athina
Φυσικά δεν είπε ούτε μια λέξη αλλά «μίλησε» με κάποιες χορευτικές φιγούρες μαζί με την συνοδεία χορευτών της.
Δείτε τις εικόνες που εξασφάλισε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel, αλλά και του Ant1:

Need Text


Need Text

Στη συνέχεια, οι χορευτές της την σήκωσαν στον αέρα και την πήγαν προς το αυτοκίνητο της.
Ωστόσο, η ίδια μετά την άφιξη της στην Αθήνα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο του εαυτού της από αυτά που έδειχναν τα κανάλια και έγραψε με λατινικούς χαρακτήρες: «Τα φιλάκια μου – Αφροδίτη».
lady gaga athina
Ύστερα έφτασε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία όπου και εκεί την υποδέχτηκαν τα Little Monsters της.
lady gaga megali vretania
lady gaga 2
lady gaga megali vretania2
lady gaga megali vretania3
lady gaga megali vretania4
lady gaga athina
Η ίδια κατευθύνθηκε στην προεδρική σουίτα και εντυπωσιάστηκε.
Αυτό φαίνεται καθώς με το που έφτασε δεν άργησε να φωτογραφηθεί και να ανεβάσει φωτογραφίες της από το δωμάτιο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
lady gaga athina
lady gaga athina
lady gaga athina
lady gaga athina
Στις εικόνες αυτές φαίνεται ότι η star ετοιμάζεται να χαλαρώσει μέσα στην μπανιέρα της σουίτας της στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.
Σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, η Lady Gaga ξύπνησε αρκετά νωρίς το πρωί αλλά δεν ήταν σε θέση για κοινωνικές συναναστροφές οπότε δεν αποχωρίστηκε τη σουίτα της.
Βέβαια, η επιθυμία της ήταν να πάρει πρωινό στον Διόνυσο στην Ακρόπολη και ύστερα να κάνει μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας για να δει την αγορά και να κάνει shopping therapy.
Όλοι έκαναν τα πάντα για να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες αυτές της τραγουδίστριας αλλά τελευταία στιγμή τα ακύρωσε όλα και ζήτησε να την φέρουν πρωινό στο δωμάτιο.
Το πρωινό της περιλαμβάνει φρούτα και χυμούς. Μάλιστα, την προετοιμασία του πρωινού την έκανε η προσωπική της σεφ αλλά και φίλη της από τα παιδικά της χρόνια, την οποία την παίρνει πάντα μαζί της και δεν κάνει βήμα δίχως αυτή.
Στο πλευρό της Lady Gaga βρίσκεται ωστόσο η μητέρα της, η αδελφή της αλλά και το σκυλάκι της.
Τέλος, το ελληνικό shopping therapy θα το αναλάβει μια προσωπική συνεργάτιδα της διότι η Lady Gaga θα προτιμήσει να κάνει την προσωπική της γυμναστική στο ξενοδοχείο.
Κάτω από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, από τις 8 το πρωί βρίσκονται δημοσιογράφοι και θαυμαστές της και περιμένουν μήπως και καταφέρουν να απαθανατίσουν το είδωλο της pop μουσικής.
Όμως, η ώρα που η Lady Gaga θα αποχωρήσει από την σουίτα της είναι άγνωστη και δεν γνωρίζει κανείς ακόμα πότε θα πραγματοποιήσει την επιθυμία της να επισκεφτεί την Ακρόπολη.
Σήμερα το πρωί η εκκεντρική τραγουδίστρια, όπως ακούσαμε στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου, επισκέφτηκε την ....ψαραγορά!!!!

Related

showbiz 6357684976277800519

Follow us


item