News-Piper

Η πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη

Η  «Ελένη»  είχε σήμερα πρεμιέρα. Το τηλεοπτικό κοινό συντονίστηκε για να δει την παρουσιάστρια και να την ακούσει να του λέει την πρώτη...

Η «Ελένη» είχε σήμερα πρεμιέρα. Το τηλεοπτικό κοινό συντονίστηκε για να δει την παρουσιάστρια και να την ακούσει να του λέει την πρώτη καλησπέρα για τη φετινή σεζόν.

Αντί για την ίδια όμως, η Κατερίνα Ζαρίφη ανέλαβε δράση με ένα χιουμοριστικό video με πρωταγωνιστές όλα τα μέλη της μεσημεριανής παρέας του Alpha και το πώς τα πέρασαν το καλοκαίρι.
Αμέσως μετά το τέλος του video η Ελένη Μενεγάκη φορώντας ένα μπλε ελεκτρίκ φόρεμα και έχοντας δίπλα της όλη την ομάδα της, καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό.
«Καλή μας σεζόν, καλώς μας ήρθατε και καλώς μας δεχτήκαμε. Δεν θα αγκαλιαστούμε, έχω δώσει οδηγίες, δεν θέλω να κολλήσω κανέναν, γιατί ακόμα μπορεί να κολλάω», δήλωσε η παρουσιάστρια και αμέσως μετά συνομίλησε με τον καθένα ξεχωριστά και περισσότερο με την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η οποία της είπε: «Ελένη, μου έχεις φέρει γούρι, μπήκα στον πέμπτο» ενώ αμέσως μετά η παρουσιάστρια της έδωσε την ανθοδέσμη που κρατούσε.

Need Text


Related

menegaki 843490378463338094

Follow us


item